МАЦ- МАЦ ФЕСТИВАЛ у Београду – дођите на дружење с тим дивним створењима!

0

Организација за бригу о животињама „Велико срце“ и Belgrade Design District позивају вас на МАЦ-МАЦ ФЕСТИВАЛ који се одржава у недељу 26. августа у Belgrade Design District-у, у Чумићевом сокачету бб у Београду. МАЦ-МАЦ ФЕСТИВАЛ је први хуманитарни мини фестивал удомљавања спасених београдских мачака са наших улица.

мац мац фестивал
Фото: Илустрација

Група активиста за заштиту животиња коју чине људи који се на различите начине и уз велике напоре труде да спасу, излече и удоме што већи број угрожених животиња, организује МАЦ-МАЦ ФЕСТИВАЛ 26. августа 2018. године, у Belgrade Distict Design-у, Чумићево сокаче бб, Београд.

МАЦ-МАЦ ФЕСТИВАЛ је први хуманитарни мини фестивал удомљавања спасених београдских мачака са наших улица.

Дођите и искористите јединствену прилику  да се упознате са најслађим мацама, које смо спасили са улица и лепо васпитали и припремили за живот у новим домовима.

Будућим одговорним власницима понудићемо за удомљавање око 30 маца, разних боја и још различитијих карактера.

Свим мацама смо припремили поклон пакетиће које ће понети у нове домове.

На вама је само да одаберете најслађег животног сапутника, а МАЦ-МАЦ ФЕСТИВАЛ вам пружа идеалну прилику да се лично упознате са мацама, проведете неко време са њима, остварите контакт, процените карактер и, наравно, до ушију се заљубите у неку од њих.

мац-мац фестивал
Плакат Мац-мац фестивала

Дежурни ветеринари из ординације ОБИВЕТ посаветоваће вас како да гајите здраве мачке и како да будете одговорни власници, а волонтери ће радо поделити своја искуства у вези са неговањем мачака.

Искористићемо прилику да промовишемо идеју о благовременој стерилизацији мачака, која је важна не само за смањење броја напуштених животиња, него је изузетно важна за дуговечност и здравље мачака.

***

Време за одржавања: 11,00-18,00 часова. Учесници Фестивала: Излагачи са мачкама за удомљавање. Логистичка подршка: „Велико срце“, еколошка организација. Официјелни ветеринар изложбе: Ветеринарска амбуланта ОБИВЕТ. Ексклузивни донатор поклон пакетића: МИМИН КУТАК Пет шоп, Соколска 3, Врачар.

Видимо се у Чумићевом сокачету 26. августа 2018. године!
Организација за бригу о животињама „Велико срце“ и Belgrade Design District

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.