Младен Обрадовић: Ниједан прави Србин НЕ МОЖЕ да подржава Вучића (ВИДЕО)

0

Младен Обрадовић, један од истакнутих српских националиста и први човек организације Образ, гостовао је у емисији „РасПравда“ и поручио да „данас никакав дефетизам не долази у обзир“.

младен обрадовић
Младен Обрадовић

Обрадовић каже да не сматра да је све пропало, те да не мисли да су наши непријатељи далеко надмоћнији.

Он је скренуо пажњу да ситуација јесте тешка, као и да су многи од оних који су данас окупљени око Вучића и пропагирају, како каже, наопаке ЕУ вредности, до пре седам-осам година глумили националисте.

„Пре су ти неки излазили на протесте против ДС-овог режима, а данас подржавају Вучића који чини много, много, много горе ствари него што је радио Тадић.“ – каже Обрадовић.

Србски Образ је православно-родољубиви покрет који се бори за духовну и државотворну обнову Србства на темељима Светосавља. Настао је после срамне, политички наметнуте и правно неутемељене пресуде Уставног суда Србије од 12. јуна 2012. године, којом је забрањен рад прве православно-политичке организације у новијој србској повести — Отачаственог покрета Образ. Србски Образ је саборни политички покрет, а не странка, јер не верујемо у плурализам интереса у србском народу, но у његову саборност, у јединствени систем вредности и у једну заједничку судбину за све Србе. Политички размишљамо и јавно иступамо, јер сматрамо и верујемо да се једино заједничким националним напором могу трајно превазићи сви проблеми и недаће који су нас као народ снашли. Своје узоре видимо у побожним и честитим Србима и Србкињама, нашим прецима и савременицима, који су знали да је политика света и страшна служба народу и држави и према њој се тако и односили. Србски Образ се бори за ослобођење, уједињење и спасење србског народа и Отачаства као јединственог геополитичког, државотворног и духовног простора, коме припадају сви Србски Завичаји — од Купе до Вардара и од Дунава до Јадранског мора.

Oн каже да „ниједан прави Србин не може да подржава Вучића“.

младен обрадовић
Младен Обрадовић

„Са разбојничком дружином која издаје Косово и Метохију не желимо да имамо ништа. Онај који се одриче Косова и Метохије тај нема право себе да назове Србином! А камоли родољубом, камоли државником…“ – каже лидер Образа.

Аутор и водитељ „РасПравде“, Миодраг Зарковић

Погледајте шта је све рекао Обрадовић у овој емисији:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.