НОВИ ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА КОД СРПЦА: Свекар убио снаху јер му је сметало што нема ручка (ФОТО)

0

Били су сами у кући када је дошло до свађе током које је Неђељко узео пиштољ и на ходнику куће испалио три хица у снаху.

три хица у снаху
Породична кућа у Ситнешима / Фото О.Н.

Неђељко Попадић (67) из Ситнеша код Српца хицима из пиштоља убио је своју снаху Илијану Попадић (41), мајку двоје деце, а потом се сам пријавио полицији!

Злочин се догодио у недељу око 20 часова у њиховој породичној кући у Ситнешима. Како сазнајемо, Попадић је и раније знао да показује нетрпељивост према снахи, што је у недељу увече кулминирало. Били су сами у кући када је дошло до свађе током које је Неђељко узео пиштољ и на ходнику куће испалио три хица у снаху.

– После убиства Неђељко је сам дошао да се пријави у ПС Србац, а са собом је донео и пиштољ из којег је пуцао. Дежурном полицајцу је рекао да је пуцао у снаху, и да не зна да ли је још жива, иако јој је у груди испалио три метка – појашњава извор близак истрази.

Од породице сазнајемо да је непосредно пре злочина Илијана телефоном причала са својим супругом Драгом, који живи и ради у Немачкој. Видевши да нешто није у реду и да му се супруга свађа са оцем, он је позвао ћерку да оде до куће да види шта се дешава.

– Ћерки је рекао да су се њена мајка и деда посвађали и да ју је он наводно ударио. Ћерка је била у граду и одмах је кренула кући. Када је стигла, затекла је шокантан призор – убијену мајку како лежи на поду у ходнику куће. Тек касније су стигле полиција и Хитна помоћ – прича добро упућени извор.

три хица у снаху
Илијана Попадић / Фото: Фејсбук

Он наводи да је Неђељко годинама радио у Немачкој, те да је повремено долазио у Ситнеше, у кућу у којој је Илијана живела са својом ћерком и малолетним сином.

– Пре неколико дана се вратио из Немачке, али нико није могао да претпостави да ће направити такав злочин. Било је свађа и раније, јер је Неђељко био чудан човек који је према Илијани био или изразито добар или груб – појашњава наш саговорник.

Портпарол ОЈТ у Бањалуци Маја Ђаковић Видовић потврдила је да је Неђељко Попадић ухапшен због сумње да је починио убиство.

Сметало му што нема ручка

Неђељко Попадић током саслушања у полицији признао је убиство снахе, тврдећи да је с њом годинама имао проблема. Како сазнајемо, истражиоцима је испричао да му је сметало то што се снаха „слободније понаша“, излази са пријатељицама, а да он код куће нема ручка, ни воде. Испричао је и да је током свађе она почела да га гура и истерује из куће и тада је на њу пуцао. Тврдио је да је пиштољ имао код себе, јер је „имао намеру да га склони“.

О. Матавуљ / О. Никичевић, Новости

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.