ЦРНА ГОРА НА ИВИЦИ ГРАЂАНСКОГ РАТА: Ако Мило покуша силом да заложи бадњак на Цетињу – почиње хаос (ВИДЕО)

0

Гост емисије „Тема“ овога пута био је новинар и публициста из Црне Горе Велимир Ераковић, који је анализирао актуелну ситуацију у Црној Гори и дао своје прогнозе о могућим исходима.

велимир ераковић
Велимир Ераковић

Велимир Ераковић, новинар и публициста из Црне Горе, који се због терора режима Мила Ђукановића налази у егзилу у Србији упозорио је да би на Бадњи дан у Црној Гори могао да избије грађански рат уколико Ђукановић и његови функционери пробају на силу да наложе бадњаке испред Цетињског манастира како је најављено.

Ераковић је више пута брутално претучен и нанете су му тешке телесне повреде од стране Милове полиције, против њега су покренуте многобројне кривичне пријаве и донето неколико правоснажних пресуда, а води се и поступак за насилно рушење уставног поретка због чега је био принуђен да се склони у Србију.

Он у емисији “Тема” анализира ситуацију у Црној Гори, говори о односима Александра Вучића и Мила Ђукановића, тврди да Станко Суботић – Жабац командује власти у Подгорици и Београду.

Eраковић тврди да иза напада на СПЦ у Црној Гори стоји Ватикан који жели да поунијати Црну Гору и докопа се реликвија попут руке Јована Крститеља. Ераковић верује да су поруке Ватикана у којима критикује закон који је Милов режим донео само представа и да Мило има подршку римског папе.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.