Провео Васкрс у полицијској станици! Објављени докази за које су у МУП-у мислили да су уништени! (ВИДЕО)

0

Иако су му полицајци који су га на Васкрс привели, вређали и тукли, обрисали све податке са телефона и диктафона, Бојан Савић из удружења Грађанска патрола успео је да их, уз помоћ ИТ стручњака, поврати и објави на интернету доказ о незаконитом поступању полиције.

бојан савић
Бојан Савић

У екслузивном интервјуу за Хелм Каст он је детаљно испричао разлоге због којих је заустављен, похвалио патролу која га је зауставила, а онда су на лице места дошли двојица инспектора и кренули да га провоцирају, а затим га и ухапсили уз псовање деце и бројне увреде. Савић је након што је везан лисицама и убачен у полицијски ауто добио од инспектора песницом ударац у главу, од кога му је пукла бубна опна и сада мора на хитну операцију да би спасао слух.

После тортуре и држања четири сата у станици, Савић је пуштен али су са његовог диктафона и телефона обрисани сви снимци, а телефон враћен на фабричка подешавања.

Он је нападнут од стране припадника ПС Стари Град, а са адвокатом тражи казне за полицајце и верује да уз доказе које поседује они по окончању поступка не би смели да остану да раде у полицији. Напад на Савића је само један у низу напада који су припадници МУП извршили против грађана током ванредног стања.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.