Нови скандал у Црној Гори: Службеник министарства снимио песму у којој вређа свештенике

0

Саветник у Министарству просвете Црне Горе Марко Шћепановић снимио је песму у којој вређа свештена лица, алудирајући да они краду паре са икона и да „ваљају“ хероин.

марко шћепановић
Фото : Youtube Marko Šćepanović

У овој песми Шћепановић, коме и на Фејсбук страници пише да је запослен у ресору код Дамира Шеховића, наводи „да пријаве ме не смеју јер држим их у шаке, ја добро знам да много воле дечаке“.

Шћепановић пева и „са иконе сав новац у свом џепу стављам, са Библијом у руци и хероин још ваљам“.

„Нико нас не дира, свак се блесав прави, због мантије ја могу криминалом да се бавим. Мантија ми даје моћ да некажњено могу проћ“, наводи се у песми под називом „Мантија“.

Из Министарства просвете Црне Горе потврђено је да је поменуто лице запослено код њих.

„Марко Шћепановић јесте ангажован путем уговора на одређено време у Министарству просвете, након претходно спроведене законске процедуре и јавног огласа на којем је био једини кандидат који је испуњавао законске услове, а који се појавио на усменом интервјуу. У овом моменту не располажемо информацијама у односу на питање које сте поставили. Свакако да ћемо их пажљиво проверити.

Јасно је да запослени у било којем Министарству и јавној управи у целини имају право на сопствени став у односу на друштвене теме, али не никако и на понашање које би рушило углед и достојанство просветног система. Кад се упознамо са наведеним, моћи ћемо заузети детаљнији став.

Уколико се испостави да постоји потреба и законски основ за реакцију Министарства, свакако да нећемо оклевати, већ ћемо искористити надлежности које имамо и о томе вас повратно информисати“, саопштено је из Министарства просвете на питања новинара, преноси Борба.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.