Глумци су првосвештеници меке окупације – Другосрбијанце су створили титоизам и Холивуд (ВИДЕО)

0

Публициста Игор Ивановић каже да је пропаст српског народа почела 1928. године Дрезденским конгресом на коме су комунисти направили план стварања нових нација и држава на српским територијама и да је тај план коначно до краја спроведен 90-их година.

игор ивановић
Глумци су првосвештеници меке окупације: Игор Ивановић

Ивановић каже да су за постојање такозваних другосрбијанаца заслужни титоизам и Холивуд, односно улога глумаца у савременом животу.

– Глумци су један од инструмената америчке меке моћи који је искоришћен да се изврши преумљење људи и спроведе план меке окупације целог света. Окупација је прво спроведена на нивоу људских слабости.

Глумци су првосвештеници меке окупације – казао је Ивановић.

Он је указао да се глумцима даје превелики значај у српском друштву иако је реч о професији која је склона наркотицима и неморалу, а која је економски у потпуности зависна од других људи, па самим тим склона и уценама и контроли.

– Они зависе од тога да их ти невидљиви људи иза сцене позову – указује Ивановић који додаје да су у античком добу глумце сматрали нижим од робова, а да им није дозвољавано да се сахране на гробљу заједно с осталим становницима.

– Данас они који су најнестабилнији због своје професије, који су склони опијатима, неумереном сексу, алкохолу, често и педофилији треба да нам дају савете како да уредимо живот – каже Ивановић.

Он је рекао да не би улазио у спекулације шта се догађало на курсу Мике Алексића, али да је та афера показала да се у тим круговима дешавају ствари на које је део јавности и раније сумњао. Међутим, он каже да Алексић сада постаје медијска жртва “психологије чопора”.

игор ивановић
Другосрбијанце су створили титоизам и Холивуд: Игор Ивановић и водитељ Данило Тврдишић

– Овде видимо једну психологију чопора хијена у коме најслабија хијена најаче уједа. Уједају жртву, леш који се већ распао. Овај човек је мртав после свега. Чак и ако једног дана докаже своју невиност на суду, он никад неће моћи да докаже да је невин просечном човеку. Та школица ће престати да постоји. Он је фактички отписан човек. Како то да га те његове колеге одједном толико нападају? Врло чудно, шта сте досад чекали – каже Ивановић.

Ивановић је, за разлику од глумца Тихомира Станића, рекао да су питања зашто нису пријавили раније силовање, зашто је жртва силовања допустила да јој и млађа сестра иде на исто место где је она силована итд. легитимна питања, у овом случају.

Погледајте ову занимљиву емисију:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.