Инсајдер: Снимак разговора глумице Данијеле Штајнфелд и Бранислава Лечића који је достављен тужилаштву (АУДИО)

0

У екслузивном интервјуу за Инсајдер глумица Данијела Штајнфелд потврдила је да је у петак дала изјаву Тужилаштву у којој је открила да је 2012. године силовао глумац Бранислав Лечић, пише овај портал.

данијела штајнфелд
Фото: Филип Плавчић Printscreen

Разговор за Инсајдер снимљен је јуче, непосредно пре њеног повратка у САД.

Један од доказа који је достављен Тужилаштву је и снимак разговора који је глумица снимила са Лечићем неколико година после силовања.

Како је рекла за Инсајдер, позвала га је као део процеса свог излечења од трауме коју је преживела.

Тај разговор је снимала. На овом оригиналном снимку препознатљив је глас Бранислава Лечића, а на основу садржаја разговора јасно је да Лечић догађај није негирао.

Део интервјуа који су новинари Инсајдера снимили са глумицом Данијелом Штајнфелд биће објављен током дана на њиховом сајту.

Медији су данас објавили, позивајући се на незванична сазнања, да је глумица Данијела Штајнфелд у изјави Вишем јавном тужилаштву открила име колеге који ју је силовао 2012. године, што је Тужилаштво потврдило саопштењем, додајући да су даље провере у току и да се ради на прикупљању доказа.

Први пут о трауматичном догађају јавно је проговорила пре неколико месеци у свом документарном филму снимљеном у Америци, где је отишла да живи убрзо после догађаја.

Данијела Штајнфелд / Фото: Имдб

„И снимак који доносимо је прво објављен у документарном филму “Зацели ме” чији је Данијела Штајнфелд аутор, али је глас био модулисан тако да се не препознаје. Оригинални снимак разговора који је снимљен четири године после спорног догађаја, на коме се јасно чује глас Бранислава Лечића, Данијела Штајнфелд недавно је доставила Тужилаштву“, пише Инсајдер.

Говорећи о филму, она је испричала да ју је када је имала 21 годину сексуално напаствовао моћник из филмске индустрије, не откривајући његов идентитет, истичући да би, у том случају, цео фокус филма био на томе.

У саопштењу поводом оптужби глумице, коју су објавили медији, Лечић је навео да су тврдње да ју је силовао „најгнуснија лаж“ која га дискредитује.

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.