Милош Ковић: Обреновић је изгубио главу због гажења породичног морала! (ВИДЕО)

У оквиру Недеље породичног јединства професор Kовић је одржао предавање на тему: „Српска породица у историјској перспективи“. Ово изузетно посећено предавање привукло је велики број поборника лика и дела професора Kовића који су желели да чују основне разлоге за рапидно пропадање српске породице.

српска породица
Милош Ковић говори на Недељи породичног јединства

Професор за овај процес оптужује глобализацију и медије који тренутно владају светом, такође наводи да је цена непослушности медијима и глобализацији – ратна опција, као начин додатног убеђивања популације.

На почетку предавања професор је навео предсказање познатог британског писца Едмунда Берга кога данас многи, а својевремено такође и наш Слободан Јовановић, сматрају класиком конзервативизма.

Берг је у свом трактату саопштио да француска револуција, чији је савременик, доноси велике проблеме традиционалној породици, као и да доприноси великом ропству и деспотизму који следи. Оно што је занимљиво јесте да је далеко пре великих догађаја који ће уследити у Фрацуској све аналитички обрадио и предсказао.

Уједно Берг инсистира на предању и традицији, као једином ослонцу породице.

Професор Kовић у остатку предавања посебно апострофира пад наше породице за време династије Обреновић, као и на проблеме Српске породице после првог светског рата, а поготово после другог, када се види сигуран пад и раслојавање, а и разлози за овако нешто.

Поред навођења узрока, проф Kовић ипак даје и решење за спас српске породице, а истовемено објашњава и колико су Обреновићи, колико Kарађорђевићи, а колико комунисти утицали на пропадање Српске породице.

Погледајте видео у продукцији ХелмKаст-а.