МИХА СТИГАО У БЕОГРАД! Легендарни ас непрепознатљив са маском на лицу! Дочекао га Дејан Станковић!

Синиша Михајловић је проглашен за најбољег тренера претходне године у Србији!

синиша михајловић
Фото: Bologna fc 1909 screenshot

Он ће ово признање примити на свечаности коју Фудбалски савез Србије организује поводом 100 година од оснивања, а том приликом ће у Народном позоришту добити и награду за најбољег тренера године, после које ће се обратити Србији!

Тим поводом данас је Михајловић стигао у Београд приватним летом, њега је сачекао његов кум, Дејан Станковић, а он ће преузети „кормило“ од Владана Милојевића који је напустио клупу Црвене звезде!

Станковић је понео Михајловићеве кофере, а стручњак Болоње је без речи ушао у аутомобил! Синиша је први пут у Београду откад је саопштио да болује од акутне леукемије!

Синиша ће се обратити Србији са бине Народног позоришта на додели Златне лопте!

синиша михајловић
Синиша Михајловић / Фото: Giorgio Benvenuti, EPA

Наш прослављени тренер је у Београд допутовао специјалним авионом обезбеђеним од његовог клуба – Болоње, преноси „Спортски журнал“.

Легендарни стратег ће се после уручивања награде Фудбалског савеза Србије обратити држави се бине Народног позоришта (додела заказана за 18 часова).

Он је проглашен за најбољег тренера претходне године, док је Златна лопта међу фудбалерима припала Душану Тадићу, фудбалеру Ајакса.

Ипак, после тога неће бити традиционалног дружења са медијима јер Синиша из здравстевних разлога још увек не подноси гужву. Ово је само још један показатељ колики је борац тренер Болоње и да га ништа не може спутати у намерама.

Фото: Профимедиа

Спортски журнал

1 коментар

Comments are closed.