КАД ВУК СРЕТНЕ ЛАВА! Ђоковић и Ибрахимовић НАПРАВИЛИ ШОУ У Торину, зеједно запевали познати српски хит и запалили друштвене мреже!

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић тренутно се налази у Торину где учествује на Завршном Мастерсу сезоне, а данас је наш ас имао занимљиву посету.

новак ђоковић
Фото: Twitter ATP Tour screenshot

Најбољи светски тенисер Новак Ђоковић добро се проводи у Торину на завршном АТП Мастерсу, а друштво му прави и шведски фудбалер Златан Ибрахимовић, који је у Торину пратио Новаков меч. Двојица спортиста запевали су Златанову омиљену песму.

Ђоковић је учешће на завршном Мастерсу у Торину започео победом, после које је имао прилику да проведе време са Ибрахимовићем.

Српски тенисер савладао је Каспера Руда са 2:0 у сетовима, а у Италији ће покушати да дође до седмог трофеја на последњем турниру у години.

Ђоковићу је уручен и пехар за најбољег тенисера на крају године, рекордни седми пут.

Фудбалер Милана, Златан Ибрахимовић искористио је Новаков боравак у Италији да посети свог великог пријатеља, а њихов сусрет убрзо се нашао у жижи јавности. Дружење, наравно, није могло да прође без песме и то Златанове омиљене – “Јутро је” од Наде Топчагић а снимак извођења ове песме у од стране познатог спортског дуета одмах је преплавио интернет.

– Кад вук сретне лава – опис је који је Твитер налог АТП тура ставио уз поменути видео.