Затруби ако навијаш за Србију: Акција руских навијача на аутопуту Москва – Санкт Петербург (ВИДЕО)

На аутопуту од Москве ка Санкт Петербургу, на прометном Лењинградском путу, у знак подршке фудбалској репрезентацији Србије на светском првенству у Катару руски навијачи држали су велики транспарент са натписом „Затруби ако подржаваш Србе“.

репрезентација Србије
Фото: Printscreen

Како каже за Спутњик руски навијач Дмитриј, он и његови пријатељи одлучили су да организују ову акцију јер сматрају Србе братским народом.

„Видели смо на телевизији како српски навијачи на светском првенству певају руску песму Каћушу, грле се и подржавају нашу земљу. Ми смо такође одлучили да подржимо Србију. Србија је наша братска земља. Већ дуго времена дружимо се са навијачима из ове земље“, објашњава саговорник Спутњика.

На питање шта се може очекивати од сутрашње утакмице и да ли ће Србија победити Швајцарску, Дмитриј каже да је руски народ свим срцем уз Србе.

„Србија ће сигурно победити. Неопходно је „одужити се“ Швајцарској за прошло светско првенство и „двоглавог орла“ који је Ђердан Шаћири показао. Морамо да победимо“, наглашава наш саговорник.

Николина Тесла, Спутњик