Племенито срце помаже свима: спасавање пса испод Калемегдана

Београд – Пролазници који су се јуче затекли на кеју испод Калемегдана, код Ушћа, имали су прилику да присуствују племенитој акцији неколико Београђана.

београђанин спасао пса
Фото: Твитер

У воду, дубине око један метар, упао је пас средње величине који ту свакодневно шета са својим власником. Мада вода није толико дубока, на том месту се налази грање и пас се заглавио.

Један очевидац са Твитера изјавио је да се ово догодило тачно испод Победника на Калемегдану. Он каже да је пролазио бициклистичком стазом и приметио људе који су се окупили, а онда је видео момка старог око 30 година како је скинуо гардеробу и спремао се да скочи у воду.

Храбри момак се одмах дочекао на ноге и везао пса канапом који је неко претходно донео. Три човека су потом извукла пса, а после тога и Београђанина који је притекао у помоћ. Према речима очевица, пас је добро, али је храбри момак приликом скакања опасно посекао табан, за шта се одмах побринула његова девојка, иначе лекар.

Акција спасавања власничког пса нашег старијег суграђанина, можда није велики подвиг, али свакако доказује да смо још увек способни да се удружимо око племенитог циља.

Ловокрадице упале у зоо врт, упуцале ретког носорога и одсекле му рог!

Хронограф

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.