Политика приватности

На сајту Хронограф, доступном са https://hronograf.net, један од наших главних приоритета је приватност наших посетилаца. Овај документ о политици приватности садржи врсте информација које прикупља и бележи Хронограф и како их користимо.

Ако имате додатних питања или вам је потребно више информација о нашој политици приватности, не оклевајте да нас контактирате.

Ова Политика приватности се односи само на наше онлајн активности и важи за посетиоце наше веб странице у вези са информацијама које деле и/или прикупљају на Хронографу. Ова политика се не примењује на информације прикупљене ван мреже или путем других канала осим ове веб странице. Наша политика приватности је креирана уз помоћ ПромотерКит-овог генератора политике приватности.

Пристанак

Коришћењем наше веб странице, овим се слажете са нашом Политиком приватности и сагласни сте са њеним условима.

Информације које прикупљамо

Лични подаци који се од вас траже и разлози због којих се од вас тражи да их доставите биће вам јасни у тренутку када тражимо од вас да доставите своје личне податке.

Ако нас контактирате директно, можда ћемо добити додатне информације о вама као што су ваше име, адреса е-поште, број телефона, садржај поруке и/или прилога које нам можете послати, као и све друге информације које одлучите да пружите.

Када се региструјете за налог, можемо тражити ваше контакт информације, укључујући ставке као што су име, назив компаније, адреса, адреса е-поште и број телефона.

Како користимо ваше информације

Информације које прикупљамо користимо на различите начине, укључујући:

Обезбедите, управљајте и одржавајте нашу веб страницу
Побољшајте, персонализујте и проширите нашу веб страницу
Схватите и анализирајте како користите нашу веб страницу
Развијте нове производе, услуге, карактеристике и функционалност
Комуницира са вама, било директно или преко једног од наших партнера, укључујући корисничку службу, да вам пружимо ажурирања и друге информације у вези са веб-страницом, као и у маркетиншке и промотивне сврхе
Шаљите вам мејлове
Пронађите и спречите превару

Датотеке са белешкама

Сајт Хронограф прати стандардну процедуру коришћења датотека евиденције. Ове датотеке евидентирају посетиоце када посете веб локације. Све хостинг компаније то раде и део је аналитике хостинг услуга. Информације које прикупљају датотеке евиденције укључују адресе интернет протокола (ИП), тип претраживача, Интернет провајдера (ИСП), датум и временску ознаку, странице за упућивање/излаз и евентуално број кликова. Они нису повезани ни са каквим информацијама које се могу лично идентификовати. Сврха информација је анализа трендова, администрирање сајта, праћење кретања корисника на веб страници и прикупљање демографских информација.

Колачићи и веб-светионици

Као и свака друга веб локација, Хронограф користи ‘колачиће’. Ови колачићи се користе за чување информација укључујући преференције посетилаца и странице на веб локацији којима је посетилац приступио или посетио. Информације се користе за оптимизацију корисничког искуства прилагођавањем садржаја наше веб странице на основу типа претраживача посетилаца и/или других информација.

Google DoubleClick DART колачић

Google је један од добављача треће стране на нашој веб локацији. Такође користи колачиће, познате као ДАРТ колачићи, за приказивање огласа посетиоцима нашег сајта на основу њихове посете www.website.com и другим сајтовима на интернету. Међутим, посетиоци могу да одлуче да одбију употребу ДАРТ колачића тако што ће посетити политику приватности Google огласа и мреже са медијским садржајем на следећој УРЛ адреси – https://policies.google.com/technologies/ads

Наши партнери за оглашавање

Неки од оглашивача на нашем сајту могу користити колачиће и веб светионике. Наши партнери за оглашавање су наведени у наставку. Сваки од наших партнера за оглашавање има своју политику приватности за своје политике о корисничким подацима. Ради лакшег приступа, поставили смо хипервезу на њихову политику приватности у наставку.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Политика приватности партнера за оглашавање

Можете погледати ову листу да бисте пронашли Политику приватности за сваког од рекламних партнера сајта Хронограф.

Огласни сервери или огласне мреже трећих страна користе технологије као што су колачићи, Java Script или Веб светионици који се користе у њиховим одговарајућим огласима и везама које се појављују на Хронографу, а које се шаљу директно у прегледач корисника. Они аутоматски добијају вашу ИП адресу када се то догоди. Ове технологије се користе за мерење ефикасности њихових рекламних кампања и/или за персонализацију рекламног садржаја који видите на веб локацијама које посећујете.

Имајте на уму да Хронограф нема приступ нити контролу над овим колачићима које користе независни оглашивачи.

Политика приватности трећих страна

Политика приватности Хронографа не важи за друге оглашиваче или веб-сајтове. Стога вам саветујемо да консултујете одговарајућу политику приватности ових независних сервера огласа за детаљније информације. Може укључивати њихове праксе и упутства о томе како да одустану од одређених опција.

Можете одабрати да онемогућите колачиће путем појединачних опција претраживача.