ПСИХОПАТА ИШАО ПО ЖАРКОВУ И ПУЦАО НА СВЕ ЖЕНЕ! РАНИО ТРУДНИЦУ И БАКУ: Разлог је бизаран, али МОНСТРУОЗАН! Када су нашли оружје, полицајци били СЛЕЂЕНИ! (ФОТО)

Владимир Делић ухапшен је због сумње да је пуцао из пиштоља-оловке на жену која је у осмом месецу трудноће, а само неколико минута касније из истог оружја ранио још једну старију жену

Владимир Делић
Фото: Марина Лопичић

Олгица Стевановић (35) рањена је у у суботу увече када ју је Владимир Делић (33) упуцао из оловке-пиштоља док је претурала по контејнеру у Улици Аце Јоксимовића испред броја 39 у београдском насељу Жарково.

Само неколико минута касније, Делић је у оближњој Улици Илије Стојадиновића упуцао старију жену (62), која је такође тешко повређена.

владимир делић
Фото: Марина Лопичић

Помахнитали нападач ухапшен је после само три сата потраге, а како Курир сазнаје, на саслушању у полицији је казао да „пуца у жене јер мрзи своју мајку и све жене“. Оружје из ког је пуцао, такозвана пиштољ-оловка, пронађена је у његовом поседу у тренутку када је ухапшен.

владимир делић
Фото: МУП

Трудница у коју је најпре пуцао пуштена је после лекарске интервенције на кућно лечење јер лекари због трудноће нису смели да јој операцијом уклоне пројектил који је остао у леђима. Повређена жена станује неколико метара даље од места на ком је рањена, а како каже, не зна ни ко ју је упуцао ни зашто.

владимир делић
Фото: Марина Лопичић

– Стајала сам изнад контејнера када сам изненада приметила непознатог мушкарца како стоји иза мене. Нешто је добацивао, а потом сам чула репетирање пиштоља. Нисам се обазирала, него сам наставила својим послом. У тренутку када сам се сагла да дохватим неку жицу, осетила сам бол у леђима и пала на тротоар. Не познајем човека који ме је упуцао, нити знам зашто је то урадио – испричала је јуче новинарима повређена трудница, која већ има троје деце.

Она каже да је нападач тада побегао, а да је њено запомагање чуо комшилук, који је истрчао на улицу и позвао Хитну помоћ, која ју је потом превезла у Ургентни центар.

владимир делић
Фото: Марина Лопичић

– Било је страшно. Трудница, коју знам из краја из виђења, лежала је на улици и запомагала: „Јао, уби ме!“ Крв јој је шикљала из леђа, а на улицу су убрзо дотрчала и њена престрављена деца која живе у попречној улици. Срећом, лекари су брзо дошли – испричао је за Курир један очевидац.

Повређеној жени помоћ је указана у Ургентном центру, у ком, како каже, није хтела да остане.

– Иако ме рана боли, морала сам да изађем на сопствену одговорност јер код куће имам још троје деце. Рекли су ми да ће ме после порођаја оперисати, јер сада не смеју због бебе – казала је Стевановићева.

Истрага у току. Нападач у притвору

Брзом и ефикасном акцијом полиције Владимир Делић је ухапшен после само три сата, а због сумње да је извршио кривична дела убиство у покушају и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, одређено му је задржавање до 48 часова. После тога, он ће уз кривичну пријаву бити приведен Вишем јавном тужилаштву на саслушање.

Иван Милићевић, Курир