ДЕТАЉИ ИНЦИДЕНТА НА ВОЖДОВЦУ Либијци се агресивно набацивали девојци, а онда напали и комуналну полицајку

Двојица Либијаца приведена су јутрос у полицију после инцидента у Улици војводе Степе на Вождовцу, сазнаје „Блиц“.

либијци
Фото: Д. МИленковић/РАС Србија

Како незванично сазнајемо, Либијци су се јутрос око осам сати свађали са једном држављанком Србије на улици недалеко од Вождовачке цркве када је наишла патрола комуналне полиције која је пришла и покушала да прекине свађу.

Један од Либијаца тада је одгурнуо комуналну полицајку Ј. С. после чега је, незванично сазнајемо, на лице места дошла и регуларна полиција и привела изгреднике који, иначе, годинама живе у Србији.

Како сазнајемо, девојка је ишла улицом када су јој у сусрет наишла два Либијца који иначе живе ту у крају годинама.

– Један од њих је веровтно био пијан, покушао је да јој се удвара. Тражили су јој број телефона, питали за име. Међутим, девојка није ни била заинтересована па их је одбила и наставила даље. Један од њих јој је у том тренутку понудио секс и питао је да ли може да јој плати за сексуалне услуге – каже извор „Блица“.

Девојка је наставила даље не желећи да учествује уопште у разговору с њима, међутим они нису одустајали. Кренули су за њом и наставили да је прате.

– Она је уплашена, спазила Комуналну полицију на улици у том тренутку и довикнула им упомоћ – прича извор „Блица“.

Међутим, то није обесхрабрило момке који су насртали на девојку, већ су и комуналну полицајку одгурнули и она је пала.

Позвани су и припадници МУП који су убрзо стигли и привели двојицу младића којима сада прети и пријава за сексуално узнемиравање, наводи Блиц.

Њима је, по налогу надлежног тужиоца, одређено задржавање до 48 сати због постојања основане сумње да су извршили кривично дело ометања службеног лица у вршењу службене дужности, речено је Танјугу у МУП-у.

Преносимо и неке од коментара читалаца Блица на ову вест:

Влада: Сви станари Војводе Степе знају за бахате и непристојне Арапе који су окупирали наш крај. Свађе, гурке, бахато и безобразно понашање су постали нормалност. Нико од њих не прича српски нити се труде да га науче. Праве мини комуне и почели су да нас гледају испод ока. Шта они раде овде и зашто их нико не натера да се понашају цивилизовано?

1860: Зашто наша држава и полиција дозвољавају такво њихово понашање!? А, и грађани… шта сте ви… што дозвољавате да се тако ови дошљаци са другог краја света према вама понашају као да немате… штааа!? Кад већ држава не ради ништа да би се показала као хумана… осим што њени грађани онда трпе.

Катарина: Живим у том делу Вождовца и могу да потврдим колико их је и како знају да буду бахати и безобразни, посебно према женама. Само је било питање тренутка када ће се десити нешто попут овога. Ужас! Држава мора да реагује!!!

Вождовчанин: Овај део В. Степе па навише, се већ пар година претвара у арапску махалу, а нико не реагује. Крајње је време да се провере сви ти Арапи који полако колонизују овај део града, као да их неко свесно пушта.

Катарина: Тако је. Ја жу том крају и могу да потврдим да је све ово истина. Све их је више, често су дрски и безобразни у опхођењу, стварају буку и неред. Било је само питање тренутка када ће се овако нешто десити.

Ела: Питам се шта раде на Вождовцу??? И примећујем да их је све више!!!! Понекад се питам да ли сам у сред Арабије кад видим њихове жене увијене, са гомилом деце. Да ли неко зна шта раде они овде????

Јован: Само нек их Вучић пушта. Као, има их само 80 хиљада у Србији који су у транзиту, а о овима који живе већ годинама ту ни речи. Има разреда у школи где их је пола Арапа.

Рођа: Шта они раде овде? Па, окупирају нову територију. И наравно да неће да науче српски, него ће пробати нас да натерају да учимо арапски. То тако иде…

ДБ: Ако има неко паметан у власти, протераће их из земље са забраном уласка на минимум 5 година.

 

Блиц