БАХАТА ПИЈАНИЦА ми је убила синове: ЗАПАЛИО ЈЕ ЦИГАРЕТУ и гледао како ми мртву децу извлаче из кола

Родитељи младића Петра и Милије Пауновића из Бумбаревог брега код Кнића, који су у петак вече страдали у трагичној несрећи код Мојсиња, не могу да дођу себи од туге и шока да су у једном дану изгубили оба своја сина. Мајци Снежани јад не да да пронађе речи, док отац Небојша тврди да је возач Ненад Јевтовић (39), који му је усмртио синове, имао у крви 2.4 промила алкохола.

трагедија код чачка
Фото: Танјуг/Приватна архива

– Тај бахати возач је већ тог дана направио прекршај и, како су нам рекли, полиција га је зауставила. Тркао се колима. Али изгледа да то ништа није вредело, јер је поново сео за волан и побио моје синове и још двоје младих људи. Запалио је цигарету и гледао како моју децу извлаче из кола – казао Небојша Пауновић, отац страдалих младића за Блиц.

трагедија код чачка
Петар је био старији син/Фото: Приватна архива

Синови су му били највећи понос, предивна деца која су од ране младости помагала својој породици, каже он.

– Моји синови се нису враћали из провода, него са посла. То су била дивна деца која се не опијају у касне сате, него су се враћали за наднице. Радили су често прековремено, нису имали времена да се проводе – рекао је Небојша.

Јевтовић целог дана пио по кафанама

Иначе, за возача Ненада Јевтовића мештани Мојсиња кажу да је целог тог дана пио по кафанама и да је до вечери био прилично опијен.

– Тај човек је цео дан пио, имао је 2.4 промила алкохола у крву, возио преко 200 километара на сат, на путу на којем је ограничење 60 и претицао на пуној линији. Па да је возио и 10 километара на сат, није смео да претиче на том месту – рекао је Душан Цветић, ујак погинулих младића, док је њихов отац поставио питање државном врху треба ли да се закони измене тек када сви људи изгину.

Неће да прича док му се адвокат не врати с Мундијала

Јевтовић, који је осим браће Пауновић усмртио још и Бојана Лазовића (24) и Ивану Јоковић (33), одбио је да да изјаву полицији, јер му је адвокат на Мундијалу и жели да га сачека да се врати из Русије.

трагедија код чачка
Ивана је за собом оставила малу децу/Фото:

Подсетимо, Јевтовић је петак вече у својој „шкоди“ услед превелике брзине сустигао и ударио „југо“ који се кретао испред њега у смеру ка Чачку, после чега је „шкода“ прешла у леву траку и ударила у „ауди“ који се кретао у супротном смеру. У „аудију“ су се налазили браћа Петар и Милија Пауновић, Бојан Лазовић и Ивана Јоковић.

трагедија код чачка
Бојан је имао само године/Фото: Приватна архива

Поред њих, две жене су повређене.

У Чачку је због трагичне смрти четворо младих људи данас проглашен дан жалости.

ВИДЕО: Саобраћајна несрећа код Чачка

Телеграф/Блиц/Хронограф

1 коментар

  1. А где је фотографија убице? И тих кафеџија што су му давали да пије?

Comments are closed.