ОДАЛА ЈЕ ПОЦЕПАНА ОДЕЋА Хорор у српском селу: Девојчица (14) кренула да затвори овце, комшија је силовао у обору?!

Полиција у Богатићу је ухапсила С. И. (26) из Глушаца у општини Богатић и поднела кривичну пријаву због сумње да је прошлог четвртка у раним вечерњим сатима силовао четрнаестогодишњу девојчицу из овог села.

у општини богатић
Полиција врши увиђај на лицу места / Фото: З. Глигоријевић, Ало

Девојчица се тек после три дана, у недељу, поверила мајци, када је открила зашто јој је поцепана мајица. Испричала је да ју је С. И. на силу одвукао у обор иза њихове куће, где је кренула да би затворила овце које су биле на испаши. Он је физички јачи, па није успела да се отргне и побегне, а пошто јој је ставио руку на уста није успела да дозове помоћ. Ћутала је о свему што се догодило зато што је била преплашена. Насилник јој је запретио да ће је убити ако некоме исприча, а претеће поруке јој је наредних дана слао телефоном.

Девојчица је од четвртка у тешким психичким траумама, плаче, повукла се у себе и има болове. Наредних дана ће, осим неопходних лекарских прегледа који се морају обавити у оквиру истраге, кренути на терапије код дечијег психолога.

С. И. живи у другој улици у селу, али је непознато како се створио иза куће у којој девојчица живи са мајком и млађим братом. Њен отац, који је десетак дана раније отпутовао у иностранство да ради, вратио се кући чим је сазнао шта се догодило.

После саслушања у полицијској станици, С. И. је приведен надлежном тужиоцу, по чијем захтеву му је одређен притвор до 30 дана.

Телеграф, Б.П, Ало

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.