Одлучио сам да на њој искалим бес: Ухапшени Горан на саслушању открио шта се десило јутра када су његова жена, таст и ташта свирепо убијени

Последњу је убио ташту Наду, која је све време викала, између осталог и „Зете, јеси ли сад задовољан“.

убио ташту
Ухапшени Јанковић је признао злочин / Фото: Фејсбук

Горан Јанковић (37), осумњичен да је починио троструко убиство у новосадском насељу Телеп, саслушан је данас у полицији. Монструм за кога се сумња да је у петак ујутро мацолом убио супругу Мирјану (31), ташту Наду (57) и таста Бранислава Пајића (63), како Блиц сазнаје, није био баш причљив пред полицајцима, али је рекао да је тада одлучио да искали бес на жени.

– Испричао је да је те ноћи био у кафани, недалеко од своје куће, до пет сати ујутро. Дошао је кући, узео мацолу и сео у свог „голфа 4“ караван. Одвезао се до куће Пајића, паркирао и кренуо у злочин – прича извор листа.

убио ташту
Тренутак хапшења Јанковића / Фото: Screenshot

Када је напао супругу Мирјану, њени родитељи су покушали да је заштите. Јанковић је у изјави полицајцима признао и да је прво ударцем мацолом у главу убио таста Бранислава, потом Мирјану, а последњу је убио ташту Наду, која је све време викала, између осталог и „Зете, јеси ли сад задовољан“. Јанковић је ухапшен јуче, после три дана скривања, код Бродоградилишта у Новом Саду, где се крио у напуштеном броду.

Видео: Хапшење Горана Јанковића

После масакра МИРНЕ ДУШЕ гледао ТВ? Ево како је ГОРАН ОДАО своје склониште крај Дунава

Горан Јанковић се три дана крио, а онда је направио кобну грешку!!!

Полицајци су још прексиноћ око 23 часа добили дојаву да се Јанковић налази близу Рибарског острва, од једне Новосађанке, па су целе ноћи патролирали тим делом Лимана 4.

Потрагу су интензивније обновили ујутру, а највероватније је његовом хапшењу кумовала неопрезност. Наиме, лађари су док је још био мрак видели упаљен телевизор, а знају да власник тог брода не обичава да ноћи на броду!

забрана приласка
Фото: Фејсбук, Горан Јанковић

Јанковић је супругу Мирјану (31) и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57) Пајић убио тупим предметом, тачније мацолом. Да злочин буде још језивији, то је урадио пред Мирјанином и његовом малолетном децом! Њихов старији син (10) је, пошто је Јанковић побегао из куће позвао ујака и рекао му да је његов отац убио његову маму, бабу и деду.

Телеграф / Блиц / Србија данас