МЕЂУ БЕОГРАДСКИМ ШКОЛАРЦИМА КРУЖИ ОПАСАН СНИМАК – РОДИТЕЉИ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ (ВИДЕО)

Апликација Тик Ток је веома брзо стекла огромну популарност код млађе популације, али нажалост поред забаве и смеха, донела је са собом и негативне последице.

опасна игра
Фото: Илустрација

Београд – Апликација Тик Ток је веома брзо стекла огромну популарност код млађе популације, али нажалост поред забаве и смеха, донела је са собом и негативне последице.

Наиме, већ неко време, међу школарцима кружи видео снимак опасне игре који је настао управо на овој апликацији, а до сада је однео два дечја живота на западу. Иако се на први поглед одмах види да се могу озбиљно да повреде, тинејџери и даље покушавају да се опробају у овој игри.

У поменутој игри учествују три такмичара, који стоје један поред другог. Онај који је у средини скакуће, а двоје који стоје са стране му у једном тренутку измакну ноге, што доводи до тога да особа у средини пада на леђа. Јасно је да последице оваквог пада могу бити катастрофалне.

Више београдских школа је већ обавештено о овом опасном тренду, професори и наставници су ђацима указали колико је ова игра опасна. Искористићемо ову прилику да апелујемо и на све родитеље да својој деци скрену пажњу, а поменути тренд и видео снимак можете видети испод.

nr intem, beograduzivo.rs