МЕЂУ БЕОГРАДСКИМ ШКОЛАРЦИМА КРУЖИ ОПАСАН СНИМАК – РОДИТЕЉИ, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ (ВИДЕО)

Апликација Тик Ток је веома брзо стекла огромну популарност код млађе популације, али нажалост поред забаве и смеха, донела је са собом и негативне последице.

опасна игра
Фото: Илустрација

Београд – Апликација Тик Ток је веома брзо стекла огромну популарност код млађе популације, али нажалост поред забаве и смеха, донела је са собом и негативне последице.

Наиме, већ неко време, међу школарцима кружи видео снимак опасне игре који је настао управо на овој апликацији, а до сада је однео два дечја живота на западу. Иако се на први поглед одмах види да се могу озбиљно да повреде, тинејџери и даље покушавају да се опробају у овој игри.

У поменутој игри учествују три такмичара, који стоје један поред другог. Онај који је у средини скакуће, а двоје који стоје са стране му у једном тренутку измакну ноге, што доводи до тога да особа у средини пада на леђа. Јасно је да последице оваквог пада могу бити катастрофалне.

Више београдских школа је већ обавештено о овом опасном тренду, професори и наставници су ђацима указали колико је ова игра опасна. Искористићемо ову прилику да апелујемо и на све родитеље да својој деци скрену пажњу, а поменути тренд и видео снимак можете видети испод.

nr intem, beograduzivo.rs

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.