Преминуо и четврти Србин, учесник сукоба у Бањској?

Према незваничним информацијама, тридесетједногодишњи Стефан Недељковић из Звечана, који је јуче рањен у оружаном сукобу с припадницима такозване Косовске полиције, преминуо је данас од последица рањавања.

стефан недељковић
Стефан Недељковић и Епископ рашко-призренски Теодосије / Фото: Твитер

Ову информацију објавио је на свом званичном Твитер налогу заступник модног бренда „Принцип“.

– Управо нам је јављено да је и 4. Србин изгубио живот, подлегавши јучерашњим повредама.

Стефан Недељковић, 31. година, из Звечана.

Некадашњи победник пливања за Часни Крст и по причама мештана изузетан момак, јуче је храбро стао у одбрану свог и нашег Косова и Метохије. У снажном обрачуну са окупатором је тешко рањен док је јутрос преминуо, пуштен од стране Албанаца да искрвари.

Ово су страшни губици за наш народ. У комуникацији са браћом са Космета која лично познају ове људе, недвосмислено је речено да су сви ови момци добри и породични људи и, на крају крајева, велики Срби, који су то показивали годинама уназад на делу, борећи се заједно са њима. Спомените у молитви све ове хероје.

стефан недељковић
Стефан Недељковић / Фото: Твитер

Србија слави јуначко име Стефана Недељковића – још једног савременог Обилића – наводи се у објави.

Иста страница је јуче објавила, још увек званично непотврђену информацију, да је јуче тешко рањен, а затим заробљен, Владо Толић из Звечана, 1985. годиште, отац троје деце.


Као извор објављених информација, Твитер налог „Принцип“ наводи „породицу и комшије“ именованих младића.

С друге стране, Толићева породица још увек ништа није потврдила, док политичар Рамила Рада Трајковић у својој изјави за ТВ Нова С помиње да је у Бањској погинуо 23-годишњи Спалевић.