Небојша Глоговац ТЕШКО БОЛЕСТАН, хитно примљен У БОЛНИЦУ

Познати глумац Небојша Глоговац (48) хитно је примљен у болницу, и његово здравствено стање је озбиљно.

небојша глоговац
Фото: З. Јовановић, Новости

Како сазнаје портал Телеграф од извора блиског Глоговцу, познати глумац је од 24. јануара на Институту за онкологију у Београду.

Глоговац је тешко болестан и његово здравствено стање је озбиљно, а породица и његови најближи пријатељи су уз њега у најтежим тренуцима.

Како тврди тај портал, потврђено је из неколико извора да је глумац почео да прима терапију, и сви се надају да ће Небојша успети да победи опаку болест.

Редакција Курира је позвала Глоговца, али глумац је спустио слушалицу и пре него што је чуо питање њиховог новинара.

Представа „Хамлет“, где Глоговац глуми главну улогу, отказана је, као и све представе, потврдили су из Југославенског народног позоришта,

Небојша Глоговац рођен је 1969. у Требињу, и већ две деценије је један од најбољих српских глумаца.

Глуму је дипломирао на Факултету драмских уметности у класи професора Владимира Јевтовића, а са њим су у класи били и Сергеј Трифуновић, Наташа Нинковић и Војин Ћетковић.

Славни глумац је у октобру прошле године постао тата по трећи пут.

– Глоговац је диван отац. Поред тога што је ту стално уз своје синове и што њима посвећује пажњу, он је сјајан тата и Сунчици, коју је добио крајем године. Невероватно како му улога оца лежи и у овим позним годинама. Сви су мислили да можда неће имати живаца да се сада бакће са малим дететом, међутим, он је све изненадио. Нон-стоп је уз Сунчицу, а супрузи Милици помаже буквално око свега, и ништа му није тешко, за разлику од многих других мушкараца који не воле претерано да учествују у тој врсти активности – прича извор близак глумцу Небојши Глоговцу и открива како протичу први месеци од рођења његове ћерке Сунчице.

Njuškanje ❤️?☀️

A post shared by Milica Scepanovic (@laperiodistaindependiente) on

– Она је много добра беба, иако као и сва деца понекад плаче, није од оних превише захтевних, а Глоговац је врло посвећен отац. Нема проблем ни да јој и сам промени пелене, ни да је окупа, нахрани. Напротив, ужива у томе, што умногоме значи и Милици. Кад год је уморна или жели да одспава или да оде на пиће са пријатељицама, он је без поговора одмени и то и њој много значи – открива наш извор, наводећи да његова садашња супруга Милица није ни претпостављала да ће он тако добар отац бити и по трећи пут.

– Нису они планирали дете. То се једноставно десило. Било је очекивано свакако да Милица жели дете, с обзиром на то да је Сунчица њено прво, а да је 13 година млађа од Глоговца, али није на томе инсистирала, нити га је притискала. Чак и да нису имали дете, то не би угрозило њихову везу и емоције које су још тада биле прилично чврсте. Међутим, он је желео дете, и тако се једноставно и десило. И он је сада сигурно један од најбољих очева. И његови синови Гаврило и Милош из првог брака прихватили су Сунчицу као рођену сестру и јако су срећни што је она дошла на свет. Немају никакав проблем с тим што су деца различитих мајки. Све им је лепо објашњено и све су добро примили – каже наш извор.

Раније се доста спекулисало о томе како је заправо Небојша Глоговац упознао своју садашњу супругу Милицу Шћепановић, са којом је недавно добио ћерку Сунчицу.

И иако се још пре две и по године причало о његовом разводу од супруге Мине, са којом има два сина, и иако се нагађало о разлозима, никоме није било познато шта се заправо догодило. Глоговац је увек говорио с великом љубављу о бившој супрузи, па развод нико није очекивао. Чак је и сам Глоговац ове наводе демантовао више пута. Нешто касније медији су сазнали за његову везу са 13 година млађом Милицом, а убрзо је она остала у другом стању. Никад међутим јавности нису били познати детаљи ове приче. Како се и када догодило да њих двоје ипак уплове у везу, и да ли је глумац имао превирања око тога, открива извор близак пару.

– Милица и он су се знали и много пре него што су почели да се виђају. Она је била једна од репортерки на пројекту „Сурвивор” и бавила се новинарством, али је често радила и као организатор на снимањима домаћих филмова и серија. Тако су се у ствари и срели први пут, и одмах су се десиле варнице – прича извор, и објашњава како су и упркос очигледној хемији која се могла осетити између њих двоје, у прво време они дуго били само пријатељи.

– Било је очигледно увек да њих двоје имају симпатије једно према другом, много јаче него што су оне међу обичним познаницима и сарадницима. Било је ту нечег већег од пријатељства, мада ни једно ни друго нису дозвољавали себи да о томе размишљају, јер је Глоговац био ожењен, а и отац двоје деце – каже наш извор, и додаје:

– Ипак примећивало се кад ћаскају на сету да се свиђају једно другом више него што би можда требало. Наравно, он тада није ни размишљао о разводу, нити је било између њих било шта физички. Међутим, временом су се емоције развијале, а Глоговац је невезано за то имао кризу у браку која је трајала већ неко време. И онда су ствари кренуле да се дешавају на снимању филма „Скидање” пре три године. Он је имао улогу у овом филму, а Милица је била организатор на том снимању – прича извор, наводећи и то да је њихова романса трајала годину дана пре него што је постало поприлично озбиљно и пре него што је глумац одлучио да дефинитивно стави тачку на свој брак дуг скоро две деценије.

– Његов развод од Мине с друге стране није имао никакве везе са Милицом. Њих двоје су у браку били 18 година, и једноставно више није ишло, и није функционисало онако како треба. Он се притом дуго ломио да ли да уопште донесе такву одлуку, међутим, онда су се на крају обоје сложили у тој одлуци да је најбоље да се разиђу, а онда се њему и Милици десила Сунчица – завршава извор причу.