БИЗАРНОМ ОБЈАВОМ ЈЕ ШОКИРАО СРБИЈУ: Београдски музичар избачен из познатог бенда, а огласио се фронтмен који је због њега добијао ПРЕТЕЋЕ ПОРУКЕ! (ФОТО)

Фотографије српског музичара, гитаристе познатог бенда, које је објавио на свом Инстаграм сторију на којима се хвали да је, како наводи, скувао јаја голубице које је снела јаја на његовој тераси, шокирале су кориснике друштвених мрежа.

ајра фм
Вукашин Марковић Бебан, фронтмен групе Ајра ФМ/Фото: Курир

Вукашин Марковић, фронтмен бенда се огласио на званичној страници групе „Ајри ФМ“, где је објаснио да је њихов члан избачен из групе.

„Поштовани фанови бенда и сви који нашу ФБ страницу посећујете у последњих 24 часа због овог немилог догађаја, добар дан.

По мом личном мишљењу, овај одоговор стиже касно, али ради се о томе да не можемо да верујемо до чега је дошло, и покушавамо да сагледамо чињенично стање и донесемо праву одлуку. Чланице и чланови бенда Ајри ФМ су крајње затечени овом ситуацијом.

ајри фм
Спорне фотографије/Фото: Facebook printscreen

Јако нам је жао што је до овога дошло, али овом приликом морамо да се оградимо од поступка нашег члана Николе Спасића. У овом случају, акт појединца НИКАКО не подразумева акт колектива. Нисмо имали прилике да се до сада, кроз рад бенда сусретнемо са оваквом проблематиком. Наша досадашња сарадња је подразумевала пре свега професионализам, без икаквих изношења ставова ове врсте.

С обзиром на то да се тон, идеја и сам чин, ни по ком основу не слажу са начелима бенда, као ни музиком коју у оквиру бенда Ајри ФМ стварам, овом приликом вас обавештавам да сам одлучио да, као шеф, фронтмен и аутор комплетног идејног аспекта бенда, нашег актуелног гитаристу искључим из даљег рада.

Од синоћ, моје колегинице и колеге из бенда добијају претеће поруке у личне инбоксе, што сматрам крајње неукусним и непримереним. Етикетирање било које врсте, појединаца који нису никако одговорни за ову ситуацију, као и музике коју бенд интерпретира, а лично је моје ауторско дело, је крајње бесмислено. Са намером да јасно свима дамо до знања да ово што се десило нема никаквих додирних тачака са филозофијом, како осталих чланица и чланова бенда, тако и колектива који постоји у различитим облицима већ више од 8. година, очекујем да се надаље суздржите од свих агресивних, претећих и неукусних коментара и порука.

ајри фм
Фото: Instagram printscreen

Понављам, избор појединца не може и не подразумева избор колектива.

Хвала вам“, написао је Вукашин на страници.

Курир