(ВИДЕО) Сектолог: Отвара се сатанистичка „црква“ у Београду – Да ли је убиство младића на Звездари на дан Светог Саве било ритуално?

Гостујући 21. јануара у јутарњем програму Хепи телевизије сектолог Димитрије Пастуовић рекао је да има информације које недвосмислено указују на то да се у Београду планира отварање сатанистичке „цркве“.

димитрије пастуовић
„Родитељи, чувајте своју децу!“ – Сектолог Димитрије Пастуовић / Фото: Printscreen

„То ће бити врло брзо“, рекао је Пастуовић и најавио да су у периоду од 20. до 27. јануара „дани предодређени за киднаповање жртве“ над којом ће се сатанисти иживљавати, мучити је, силовати и томе слично. „Ово говорим како бих упозорио органе реда да обрате пажњу и буду спремни да реагују уколико се тако нешто догоди, а такође и да бих апеловао на родитеље да више него обично пазе на своју децу, да их не пуштају саме напоље, нарочито у вечерњим сатима“.

„Видели смо на основу многих претходних случајева шта све може да се догоди“, нагласио је сектолог, „зато чувајте своју децу, јер свакаквих лудака и психопата има на овом свету“.

„Они се придржавају „Сатанине црне књиге“. Треба знати да постоје две такве књиге. Једна је такозвана „О-Ен-Еј (ONA) Ред девет анђела“ која је пронацистичка, а друга је Al-Jilwah – Црна књига Сатане, која ће се овде примењивати. Период од 20. до 27. јануара је предвиђен овом другом књигом.

У нашем друштву се склоности ка сектама и секташком деловању јављају искључиво под утицајем запада. Систем вредности у западним земљама је потпуно супротан од нашег и темељи се на вулгарном материјализму, конзумеризму и хедонизму, тврди Пастуовић. Сатанистичких и осталих деструктивних секти има више у урбаним него у руралним срединама,  а нарочито су присутне у центру Београда.

Превентивно деловање против погубног утицаја секти, посебно на децу и младе, у најкраћем било би: разговори у оквиру породице, неговање традиционалних вредности, верско образовање и васпитање.

Подразумева се да родитељи децу треба пре свега да обавесте да секте постоје и да их информишу о њима. Секте су код нас, нажалост, најчешће табу тема, закључак је водитеља и њиховог госта.

Провео дан и ноћ на друштвеним мрежама па решио да убије

Гостовање сектолога на Хепи телевизији прошло је готово незапажено у домаћој јавности. Реакција надлежних на које је он апеловао да појачају будност ових дана је изостала. Међутим, догађај који је шокирао становништво подсетио је на Пастуовићеве речи.

У Београду се, наиме,  баш на Савиндан, 27. јануара – дакле датума који спомиње сектолог Пастуовић као критичан – догодило незапамћено убиство, како медији сазнају из полицијских извора – потпуно насумично и мотивисано искључивом жељом убице да убија.

Према писању медија, 28-годишњи Неђељко Ђуровић у раним јутарњим часовима пресрео је Милоша Милеуснића испред зграде у којој је овај 25-годишњак становао и задао му смртоносне повреде ножем, иако га пре тога није ни познавао. Помахнитали касапин је полицији рекао да је убиство починио јер је био незадовољан својим животом. То је учинио после неколико сати проведених на друштвеним мрежема, када је љут и незадовољан „својим бедним животом“ одлучио да изађе на улицу и пресуди некоме.

У коментарима на друштвеним мрежама  јавила су се спекулисања да ово  необично убиство можда није само дело наркомана и психопате, како на први поглед делује, него је, можда, у питању ритуално убиство извршено у данима предодређеним за то у „црној књизи“, о чему је сектолог говорио у свом телевизијском гостовању.

димитрије пастуовић
Да ли је убио по налогу секте? Помахнитали касапин Неђељко Ђуровић / Фото: Приватна архива

Имајући у виду скоро свакодневне нестанке деце, али и одраслих, од којих добар део не буде никад пронађен и чија судбина остаје неизвесна, а знајући да су трговина белим робљем и људским органима узрок учесталом киднаповању људи свуда у свету, па и код нас, поставља се питање шта предузети да се спречи киднаповање ради жртвовања деце и одраслих у сатанистичким култовима, уколико се предвиђања о отварању сатанистичке „цркве“ у Београду ускоро обистине? Чија је обавеза да се тим питањем позабави? Шта поводом тога предузимају државни органи задужени за безбедност грађана, а шта Српска православна црква, која би путем веронауке у школама, путем медија и свих осталих расположивих средстава требало да упозорава и поучава, како децу, тако и родитеље о опасности у којој смо сви, без разлике.

Јер, као што је убиство младића на Звездари показало, више нико нигде није безбедан.

ВИДЕО: Планира се отварање сатанистичке „цркве“ у Београду

Хронограф

1 коментар

  1. Психопата има свуда,били они на друштвеним мрежама или не,ево напр мене нико не би убједио да неког убијем што ми је досадно…а наравно да се психопате помоћу друштвених мрежа могу повезати.Међутим то не мијења ни оно шта су били ни оно шта ће бити.

Comments are closed.