Мира Марковић у тешком здравственом стању

Удовица некадашњег председника Србије и Савезне републике Југославије, у тешком је здравственом стању. Она се налази у болници у Сочију и лекари о њеном опоравку не желе да дају никакве информације нити прогнозе.

удовица
Мирјана Марковић је у тешком здравственом стању / Фото: Н. Н.

Удовица Слободана Милошевића је у тешком стању, имала је четири операције, тако да су јој виталне функције угрожене.

Удовица некадашњег председника Србије и Савезне републике Југославије, у тешком је здравственом стању. Она се налази у болници у Сочију и лекари о њеном опоравку не желе да дају никакве информације нити прогнозе, преносе медији.

„Мира је имала већ четири операције, а после последње је дошло до одређених компликација и пада имуног система. Лекари су због тога забринути и када се узму у обзир и њене године, нису желели да дају прогнозе по питању опоравка“, наводи извор из Сочија, а преноси Ало.

Подсећамо, апелациони суд у Београду недавно је укинуо пресуду којом је Мира Марковић осуђена на годину дана затвора због злоупотребе службеног положаја при додели државних станова и наложено је да се суђење понови и да се у новом поступку отклоне повреде на које је суд указао.

Пресуда којом је осуђена на годину дана затвора донета је у јуну 2018, 15 година после покретања поступка, и суђено јој је у одсуству, с обзиром на то да живи у Москви.

Ало