ТРОСТРУКО УБИСТВО У НОВОМ САДУ У стану пронађена тела мушкарца, жене и њихове ћерке, сви са РАНАМА НА ГЛАВИ

У једном стану у Новом Саду извршено је троструко убиство! Како јавља Пинк у стану су без знакова живота пронађени Бранислав Пајић (57), његова супруга Нада Пајић (57) и њихова ћерка Мирјана Јанковић (32). Како сазнајемо, за овај злочин осумњичен је Горан Јанковић (36), супруг убијене Мирјане.

Фото: Илустрација

У породичној кући на Телепу у Новом Саду, у улици Петефија Шандора, јутрос око 8 часова догодило се стравично троструко убиство. Са ранама на глави пронађени су мртви отац, мајка и ћерка – читава породица?!

Полиција је одмах блокирала и обезбедила доказе на месту незапамћеног злочина.

Како Курир сазнаје, први је на стравичан призор наишао сестрић који је отворио капију, видео крв и одмах позвао полицију.

Све троје убијених имају повреде на глави.

Како јавља Танјуг, убиство се догодило у Улици Петефи андора, а полиција је одмах све блокирала како би обезбедила доказе и што пре идентификовала и ухапсила убицу.

троструко убиство
Фото: Курир

МУП је саопштио да су тела три члана породице Пајић пронађена јутрос око 8 сати.

– Полиција, у сарадњи с надлежним тужиоцем, обавља увиђај и интензивно ради на расветљавању свих околности овог догађаја и проналаску починиоца – саопштио је МУП.

Како сазнајемо, на лицу места је много крви, а први резултати истраге указују да је у злочин умешан супруг Мирјане Јанковић, Горан Јанковић, вулканизер из Ветерника који је имао забрану приласка овој породици.

Како сазнаје Блиц њега је супруга 10. маја пријавила за насиље у породици. Против њега постоји и пријава за илегално поседовање оружја.

троструко убиство
Фото: Курир

Ускоро опширније…

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.