УЖАС У БЕЧУ: Обдукција показала да су мајка и близнакиње умрле од глади

0

Обдукција тела мајке и две близнакиње српског порекла, која су почетком недеље пронађене у њиховом стану у Бечу, показала је да су оне умрле од глади.

умрле од глади
Фото: Youtube printscreen

Обдукција тела мајке и две близнакиње српског порекла, која су почетком недеље пронађене у њиховом стану у Бечу, показала је да су оне умрле од глади, саопштено је данас.

Портпарол полиције Патрик Мајерхофер рекао је да се после обдукције пронађених тела три жене, према актуелном стању истраге, може поћи од тога да су оне умрле од глади.

Процењено је даље да су жене умрле између краја марта и почетка априла, а пронађене су тек почетком ове недеље.

умрле од глади
Фото: АПА, Screenshot

„Прва токсиколошка истрага није показала трагове тровања. Детаљна анализа биће спроведена наредних недеља“, рекао је Мајерхофер и додао да су жене живеле изоловано и да у стану није пронађена никаква намирница.

Једна пријатељица породице алармирала је полицију, тврдећи да се њеној пријатељици нешто догодило јер је дуго није видела.

Пошто су развалили врата, полицајци су наишли у предсобљу на леш Весне М. (45), а у дневном боравку пронашли су њене две ћерке близнакиње (18), које су лежале мртве на каучу.

Иако нема трагова насиља на телима жена, полиција је покренула истрагу и у смеру насилне смрти. Не може се искључити могућност да је неко извршио насиље над њима, пошто породица није непозната властима.

умрле од глади
Фото: АПА Screenshot

Мајка и њене ћерке три пута су бежале од насилног супруга, односно оца, у Женску кућу.

Тек потом је дошло до развода и муж се одселио, а Весна М. остала је сама са ћеркама.

Процењује се да је она имала проблеме са улогом самохране мајке и неговања хендикепираних ћерки.

Танјуг

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.