АЛЕКСАНДРА НЕМА ОЦА И БРАТ ЈОЈ ЈЕ БОЛЕСТАН! Познат је идентитет претучене, али и оних које су је тукле!

Девојчица која је пребијена већ дуго трпи насиље вршњака.

насиље
Фото: Instagram printscreen/podrskaaa.aleksandra

Стравични снимци бруталног вршњачког насиља већ два дана круже друштвеним мрежама.

Наиме, једна девојчица из групе четрнаестогодишњих насилница које су тукле Александру М, вршњакињу из основне школе у Барајеву, зове се Даница.

Њихов идентитет, фотографије, али и снимци круже по многим страницама, највише на друштвеној мрежи Инстаграм. Девојчица Александра, наводно, свакодневно трпи насиље.

Девојчица која је ђак средње школе, а која је била сведок једног од напада, описала је како је насиље изгледало:

– Све се десило у дворишту основне школе, недалеко од средње школе. Те девојчице насилнице су почеле да вређају ту малу девојчицу говорећи јој како је сељанка и како њени родитељи просе за гардеробу. После тога, жртва је једној од насилница рекла : „ја барем нисам ку*ва као ти“, после чега су уследили и шамари од стране насилница.
Међутим, у јавности не постоји цео снимак, а након шамарања насилнице су обориле жртву на под и кренуле да је шутирају у стомак, жртва је крварила и завршила у Хитној.

Како сазнајемо, девојчица живи у тешким условима и стално трпи понижавање.

– Има брата који је болестан, а тата јој је умро. Живи с мајком која се мучи и бори за своју децу – пише извор близак породици, наводећи да жртва не поседује ни мобилни телефон попут свих својих вршњакиња, због чега је узрок малтретирања вероватно та оскудност и сиромаштво у коме она живи.

Деца су на инстаграму подршка девојчици која је тучена и кажу да Александра већ дуго трпи насиље вршњака, да је ово само један случај који је доспео у јавност.

Родитељи неке од насилница криве директора средње школе за овај догађај. Очекује се да ће у ову школу данас доћи инспекција, полиција, новинари, а против насилница је покренут поступак.

Иначе, како су медији писали, директору Средње школе Барајево Добривоју Јелићу прети смена с тог места после вршњачког насиља које се десило у дворишту те школе, а о којем он није обавестио надлежне два дана.

До сада су објављена четири снимка.

Први снимак насиља освануо је пре три дана.

Нису сви напади снимљени у школском дворишту, него и ван њега.

 

View this post on Instagram

 

Aleksandra ne trpi nasilje samo u školi, već i van nje! PIČKA VAM MATERINA BOLESNA!

A post shared by Aleksandra Mitrović❤ (@podrskaaa.aleksandra) on

Ово је последњи случај који је снимљен, а наводно није објављен цео снимак. Како се наводи, после ових батина, Александра је завршила на земљи, а насилнице су је шутирале све док јој није позлило.

Подсетимо, полиција је поднела кривичне пријаве против И. О. (15) и Д. И. (14) због насилничког понашања, јер су у дворишту ОШ „Кнез Сима Марковић“ малтретирале А. М. (15).

Еспресо