„НЕ КОРИСТИТЕ ИХ, ПЕРУ СЕ ЈЕДНОМ ГОДИШЊЕ!“ Бивша радница ХОТЕЛА ЗГРОЗИЛА оним што је открила о пословању угоститељских објеката!

Корисница ТикТока Џенеса Ричард из Сједињених држава постала је вирална на друштвеним мрежама пошто је открила угоститељске тајне, које је научила радећи у једном хотелу и после њених признања многи ће следећи пут добро размислити пре него што резервишу собу.

џенеса ричард
Фото: TikTok printscreen, janessarichard

Она је у низу видео клипова најпре посаветовала пратиоце да не лежу на прекривач који се налази на кревету, јер се не пере толико често колико постељина.

Дакле, радила сам у хотелу пре неколико година и желела бих да испричам тајне које можда нисте знали. Већина хотела не пере прекриваче између гостију који се смењују у соби. Грозна ствар је што се то ради само једном годишње – не лежите на њега, скините га – упозорава.

Фото: TikTok printscreen

Џанеса такође препоручује избегавање пијења из чаша које су на располагању у собама.

Готово свака соба коју резервишете има флашу воде за пиће и чаше. Не пијте из њих, јер се не мењају све док делују чисто! Наравно, мењају се ако се види да су гости пили из њих, али ако изгледају као да их нису пипнули, чекају следећег госта – открила је Ричард.

Она такође верује да не би требало ходати бос по тепиху, јер иако се редовно усисава, врло ретко се дубински чисти. Ипак, описала је и неке позитивне стране боравка у хотелу.

Фото: TikTok printscreen

Ако имамо слободних соба, можемо да вас наградимо апартманом или вам дамо бољу собу без икакве накнаде. Неки хотели имају политику „стопостотног задовољства“, што значи да уколико вам се нешто не свиђа, кажете менаџеру и добићете то у својој соби – говори у видеу.

Њен последњи савет у вези је с доручком и односи се на то да можете да замолите особље да вам припреми оброк пакет, који можете да понесете са собом, уколико не стижете на доручак на време.

Србија Данас