ДА ЧОВЕК ЗАПЛАЧЕ: Напредњачко затирање Србије! – Апокалипса на Венчацу (ВИДЕО)

Планина Венчац полако нестаје захваљујући Српској напредној странци и њој блиским компанијама које кроз неконтролисану експлоатацију уништавају природу и археолошка налазишта, тврде мештани села Брезовац и аранђеловачки опозиционари.

планина венчац
Венчац

Kомпаније блиске СНС-у толико су разориле планину да су чак смањили и њену висину. Током експлоатације потпуно је уништено римско гробље, остаци ранохришћанске цркве и антички каменолом. Због детонација су напукле куће мештанима Брезовца, а угрожено је и археолошко налазиште “Дворине” где се налази двор последњег српског деспота Павла Бакића, као и остаци монументалне средњовековне цркве.

планина венчац
Каменолом на Венчацу

Саговорници продукције Хелм Каст тврде да се најфинијим каменом који би требало да се користи за облагање зграда и израду споменика насипају путеви у Србији, а да су за своје ћутање директор “Коридора” Зоран Бабић као и многи други из СНС добили богату надокнаду. Међу каменом којим је насипан ауто-пут Милош Велики налазиле су се и кости римских легионара са гробља које је уништено током експлоатације.

Да ли Венчац симболизује разарање Србије које спроводи СНС погледајте у овом кратком документарцу:

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.