МОНСТРУОЗНО: Мајка и њен љубавник две године силовали и злостављали сина (9), све снимали и НУДИЛИ ПЕДОФИЛИМА

Пред Покрајинским судом у Фрајбургу (Немачка) почело је суђење Берин Т. (47) и њеном животном сапутнику Кристијану Л. (39) који су силовали сина Берин Т. који је у то време имао седам година и нудили га педофилима на даркнету, а и сами га сексуално злостављали. Трогодишњу ћерку њене другарице такође су сексуално искориштавали.

силовали сина
Фото: Michael Schmalenstroer/Wikipedia

Немачка полиција ухапсила је Кристијана Л. у септембру прошле године у Минстерталу (покрајина Баден-Виртемберг). Он је пред истим судом одговарао још 2010, због поседовања и ширење дечје порнографије, сексуалног злостављања и преваре. Тада је осуђен на четири године затвора, а када је ослобођен, забрањен му је сваки контакт с децом.

Берин Т. је наводно била упозната с Кристијановом прошлошћу, јер јој је он све испричао и рекао да га привлачи њен син. Само ако се помири с тим, ући ће у везу с њом, рекао јој је, а она је после краћег размишљања пристала на све, преноси „Зидојче цајтунг“, позивајући се на тужилаштво.

Од 2016. Кристијан Л. је живео са Берин Т. у месту Штауфен (Баден-Виртемберг).

Тужиоци Никола Новак и Сабрина Хаберштро у понедељак су скоро два сата набрајали познате случајева злостављања дечака, кога медији називају „Тим“. Пар је оптужен за силовање и присиљавање на проституцију у 50 случајева у периоду мај 2015 – крај августа 2016.

силовали сина
Фото: Синиша Пашалић, РАС Србија

Читању оптужнице присуствовали су медији. Обелодањени су језиви детаљи. Кристијан Л. и дечакова мајка непрекидно су га понижавали и нападали. Везивали су дете, навлачили му фантомку на главу и сликали га у понижавајућим позама, после чега би се и мајка и очух сексуално иживљавали над њим.

На суђењу су објављени застрашујући видео-снимци који то доказују. Иако се дечак опирао, оптужени нису престајали. Псовали су га и претили му да ће га одвести у дом.

Кристијан Л. и други мушкарци силовали су дечака безброј пута. Очух је с осталим педофилима чак осмишљавао сценарија за ток злостављања.

И Кристијан Л. и Берин Т. даће исказ пред судом, али су браниоци Мартина Негеле и Матијас Вагнер након читања оптужнице затражили искључивање јавности са суђења.

Предвиђено је девет рочишта, а очекује се да ће пресуда пару бити изречена средином јула.

bild.de/М.А, Блиц