Милановић: ОВИМ ОТКРИЋЕМ ЈЕ КОНАЧНО ПОТВРЂЕНО – Српски народ спада у НАЈСТАРИЈЕ индоевропске народе! (ВИДЕО)

Миодраг Милановић, аутор емисије Аутохтонисти у продукцији ХелмKаст, тврди да се најстарији познати српски град налази на иранској висији Ларистан у централној Азији.

миодраг милановић
Тепе Сарабан

Најстарији познати српски град звао Срб односно Тепе Сарабан.

Миодраг Милановић, аутор емисије Аутохтонисти у продукцији ХелмKаст, тврди да се најстарији познати српски град налази на иранској висији Ларистан у централној Азији.

Емисија „Аутохтонисти“ се бави српском аутохтонистичком школом чији су представници: Милош Милојевић, Олга Луковић-Пјановић, Радивоје Пешић, Момир Јовић, Светислав Билбија, Миодраг Милановић, мр Славиша Миљковић, Милош Гроздановић, Слободан Јарчевић, Радован Дамјановић, Драгољуб Антић, Александар Петровић и многи други.

Милановић каже да се најстарији познати српски град звао Срб односно Тепе Сарабан (Тврђава Сарабан). А да су ту територију римљани назвали Ларистан јер су ту нашли иста кућна божанства Ларе која су опредходно видели и на Балкану.

Милановић је рекао да је Срб насељен 7000 година пре Христа на истоименом брду. Он је испричао да је тај локалитет откривен тек 1959. године и да је истраживан пуних 50 година. Милановић тврди да је овим археолошким отркићем потврђено да српски народ спада у најстарије индоевропске народе.

миодраг милановић
Аутор и водитељ емисије Миодраг Милановић

Подсетимо да је почетком ове године, аутор и водитељ емисије „Аутохтонисти“ на интернет телевизији „ХелмКаст“ Миодраг Милановић жестоко критиковао Јована Деретића, тврдећи да је он „отац српске епске историјске фантастике“ и цитирајући поједине Деретићеве тврдње.

Он се том приликом позабавио целом Деретићевом биографијом, политичком каријером, његовом титулом академика и другим подацима из биографије Јована Деретића.

Милановић је посебно подругљиво коментарисао Деретићеве тврдње да се порекло Срба може пратити 8000 година пре Христа, да су Илири добили име по св. Илији а Германи по грмовима, о Богородици/девојци Марији као Српкињи, 40 римских царева Срба итд.

миодраг милановић
Пронађене фигурине из Тепе Сарабана

– Дошло је време да се рашчисти српска аутохтонистичка сцена, и да се пробере жито од кукоља, аутохтонисти од превараната – изјавио је Милановић у поменутом видеу.

Видео је својевремено, после само неколико сати од објављивања, изазвао жестоке полемике међу присталицама и противницима Јована Деретића, а на удару жестоких коментара нашао се и сам аутор емисије.

миодраг милановић
Археолошка ископавања на локалитету Тепе Сарабан

Нека од познатијих објављених дела Миодрага Милановића су: „Светска блага, изгубљена и нађена“, „Историјско порекло Срба“, „Српски стари век“, „Тајни живот Николе Тесле“.

Погледајте најновију петоминутну Милановићеву емисију о најстаријем познатом српском граду: