КРАЈ СВИХ БРИГА ЗА ДЕТЕ: Ова справица показује тачну локацију детета и продаје се у Србији!

Било да је дете мало или већ увелико тинејџер, сви ми као родитељи изузетно бринемо где су нам деца и шта раде. Нове технологије нам доносе и решења са којим ћемо заувек стати на пут свим бригама.

дечји паметни сатови
Фото: Илустрација

Дечји паметни сатови у последње време су постали изузетно популарни и врло приступачни. Они поред основне функције показивања времена и датума, деци а и родитељима омогућавају прегршт функција. Путем апликације за мобилни телефон можете у сваком тренутку да знате где се налази Ваше дете и без да чекате да Вам се дете јави. Сама апликација памти и историју кретања, број пређених корака, могућност слушања звука или слике са сата, итд…

дечји паметни сатови
Фото: Промо

Поред ових функција за родитеље, деци нуди опцију да са паметног сата позову било кога из именика који сте им Ви дефинисали, и једино ти бројеви који су у именику сата могу да позову сат – како дете не би узнемиравали други људи. Дечји паметни сатови новије генерације имају екран у боји осетљив на додир, уграђену камеру и ЛЕД лампу, па их деца због тога просто обожавају. Дечји сатићи су доступни у Србији у БизНет продавници, па Ваше дете можете да обрадујете поклоном.

Када дете порасте, није крај нашим бригама. Деца која су превише велика за сатиће имају већ своје мобилне телефоне, али и Вас сигурно хвата паника када Вам се дете не јавља. Компанија ЕСЕТ која је позната по одличном антивирусу НОД32 је избацила сјајну апликацију за Андроид ESET Parental Control. Апликација омогућава то да, поред тога што у сваком тренутку знате где Вам се дете налази, уједно и штити Ваше дете од нежељених апликација.

дечји паметни сатови
Фото: Промо

Сходно узрасту детета, апликација ће филтрирати садржај са интернета, рекламе, сајтове и видео клипове који нису пригодни. Уколико дете претерује са употребом телефона, помоћу апликације можете да одредите које апликације, када и колико дете може да користи. Апликација води евиденцију о томе колико дете времена проводи на којој апликацији и који садржај највише гледа, па ћете и сазнати шта Ваше дете највише воли. Једна лиценца покрива целу породицу.

Ову апликацију можете бесплатно да пробате на месец дана, а уколико Вам се свиди годишњу лиценцу можете купити код БизНет-а у њиховој пословници или он-лајн поруџбином.

Телеграф