БАБИЋЕВ АУТО ГАЗИ СВЕ РЕДОМ! Погледајте стравични снимак како се шкода директора Коридора „закуцава“ у кола на наплатној рампи

Подсетимо, у тешкој саобраћајној несрећи на наплатној рампи код места Дољевац, у близини Лесковца, погинула је Станика Глигоријевић (52) из књажевачког села Дебелица, а повређене су још четири особе међу којима и Зоран Бабић.

дољевац
Фото: Printscreen

За изазивање несреће осумњичен је Бабићев возач Д. С. (35)

Полиција је данас ухапсила возача директора Коридира Србије Зораба Бабића, због тешке повреде безбедности саобраћаја.

Подсетимо, у тешкој саобраћајној несрећи на наплатној рампи код места Дољевац, у близини Лесковца, погинула је Станика Глигоријевић (52) из књажевачког села Дебелица, а повређене су још четири особе међу којима и Зоран Бабић.

За изазивање несреће осумњичен је Бабићев возач Д. С. (35). Он, наводно, према резултатима алко-теста, није имао алкохол у крви.

На снимку који су објавили београдски медији виде се два возила како стоје на наплатној рампи. Страва се одиграла у делићу секунде. Аутомобил Зорана Бабића их је смрвио, а у једном од возила налазила се жена која је преминула на лицу места. Бабићев ауто ударио је у „опел астру“, која је одгурала „пасат“.

Возач Д. С. је управљао „шкодом суперб“ у којој се налазио Бабић када је на наплатној рампи уместо у канал у којем се путарина наплаћује електронски, ушао у онај где се плаћа готовински и ударио у „опел астру“ на чијем је задњем седишту седела несрећна Станика.

Од силине ударца који је буквално разнео задњи део возила, Станика је преминула на лицу места а из гомиле згужваног метала морали су да је извлаче ватрогасци.

Тешко је повређена и њена сестра М.А. (54) која је била на месту сувозача док је њен зет С.А. (48) задобио лакше повреде. Лакше је повређен и С.С. ( 64) који је био за воланом свог „фолксваген пасата“ када га је отпозади услед ланчаног судара ударила „опел астра“.

Зоран Бабић поподне је поднео неопозиву оставку. То је, наравно, оставка на место директора Коридора Србије, што не значи да ће Бабић поднети оставке на још неколико функција на којима се тренутно налази. Такође, није извесно да ли ће икада бити реконструисано шта се тачно догађало у аутомобилу којим се превозио функционер СНС, шта је прави узрок несреће и ко је заиста одговоран за њу.

За сада, окривљен је само возач, а као узрок несреће званично се помиње слаба видљивост услед густе магле. Да ли постоји одговорност Зорана Бабића за смрт Станике Глигоријевић и да ли ће она икада бити утврђена, остаје предмет спекулација. На то, као и на питање зашто се директор Коридора возио у аутомобилу који припада фирми бившег подизвођача с којим је уговор претходно раскинут због кашњења у извођењу радова – још нико од званичника није одговорио.

УПОЗОРЕЊЕ: Узнемиравајући призор

Курир / Хронограф