„Утисак недеље“ од априла сваке недеље на ТОП каналу

Телевизијски канал ТОП, који је део компаније United Media, 1. априла стартује са новом програмском шемом у којој ће се, поред врхунског серијског и филмског програма, наћи ток шоу емисије политичког и забавног карактера а на мале екране ће вратити омиљена ТВ лица која гледаоци нису имали прилике да гледају у последње време.

утисак недеље
Оља Бећковић / Фото: Ненад Ђорђевић, Фонет

Како преноси Н1, у жељи да публици понуди што шири и квалитетнији избор програма, ТОП је у своју понуду уврстио и култне емисије као што су политички ток шоу “Утисак недеље” са Ољом Бећковић, јутарњи програм “Ментално разгибавање”, а биће емитован и серијал Инсајдера “Мале Велике Приче”.

“Утисак недеље” свакако је обележио деценије за нама, а од емитовања последње емисије прошле су четири и по године. Гледаоци ТОП канала ће недељом увече моћи да уживају у овом препознатљивом формату који ће, као и до сада, уређивати и водити Оља Бећковић.

“Велико нам је задовољство што можемо да објавимо да смо са ауторком емисије Ољом Бећковић постигли договор и што се једна таква емисија као што је ‘Утисак недеље’ враћа на мале екране, баш на ТОП канал. Укидање емисије у јесен 2014. године оставило је празнину у медијском простору Србије, а ослушкујући жељу публике, видели смо да недостаје отворен и бескомпромисни начин разговора Оље Бећковић и њен стил уређивања. Емисија ће ићи сваке недеље, задржаће свој препознатљив концепт у којем ће ауторка са својим гостима у студију разговарати о догађајима који су обележили протеклу седмицу”, наводе у ТОП каналу.

Јутарњи термин на ТОП телевизији биће резервисан за “Ментално разгибавање” које ће гледаоци не само моћи да гледају на малим екраним но и да слушају директан лајв стрим. Ова емисија је на највећим радијским станицама у Србији где је емитована обарала све рекорде слушаности. Дарку Митровићу ће се у студију ТОП канала придружити Вељко Пајовић који је годинама водио и уређивао “Београдску разгледницу” на Студију Б.

Поред тога што ће се трудити да слушаоце и гледаоце насмеју од раног јутра пре поласка на посао, аутори “Менталног разгибавања” ће обрађивати и релевантне теме са саговорницима.

У оквиру нове програмске шеме, на ТОП каналу биће емитована и нова емисија продукције Инсајдер “Мале Велике приче”. Редакција Инсајдер која петнаест година открива системске проблеме иза којих се крију злоупотребе и криминал, сада ће се свакодневно бавити проблемима грађана. Решавање свакодневних проблема показаће да “мале” приче осликавају пропусте и злоупотребе у функционисању система.

Поред ових формата, ТОП канал ће наставити са емитовањем најквалитетнијег домаћег и страног серијског и филмског програма. Ове године је у плану емитовање друге сезоне популарне серије “Сенке над Балканом” Драгана Бјелогрлића, четврте сезоне једног од најгледанијих домаћих серијала “Убице мог оца”, мини серијала “Заспанка за војника” Гаге Антонијевића, као и нових епизода “Милета против транзиције” аутора Срђана Анђелића.

ТОП је у последњих годину и по дана публику освојио премијерама високобуџетних домаћих серија као што су “Убице мог оца”, “Жигосани у рекету” и “Конак код Хилмије” као и врхунским страним серијама, играним и цртаним филмовима и емисијама забавног карактера из сопствене продукције, као што су квиз “Тотални обрт” и кулинарски шоу “Mr. Kitchen”.

ТОП канал је део United Media, у оквиру које послује и ТВ Н1.

Данас / Н1