Ово је племе од 3000 жена и САМО 7 мушкараца, који спавају на дрвећу да би побегли њих

Племе у ком влада матријархат јер тамо живи 3.000 жена, а само 7 мушкараца је постало вирално откако се појавио видео на ТикТоку у ком сазнајемо више детаља. Сматра се да се ради о примитивном племену у амазонској прашуми. Можда вам делује као да ови мушкарци живе у рају, али заправо се налазе у паклу на земљи.

племе
У овом племену живи 3.000 жена и 7 мушкараца Фото: Карл де Суза / АФП / Профимедиа

Жене доминирају овим племеном и имају контролу над свиме укључујући и мушкарце. Оне мењају мушкарце у интервалима како би све „дошле на ред“ и концепт брака тамо не постоји.

Ових 7 јунака који су остали у племену укључују и једног старца и 13-годишњег дечака, а остали су деца, тако да је размножавање постало врло тешко.

Мушкарци са великом задњицом се цене

Они мушкарци који имају велику задњицу и стомак се посебно цене, сматрају се посебним и најспремнијим јер се верује да имају боље гене и да могу ефикасно да се размножавају.

7 мушкараца који су остали у племену укључују старца и 13-годишњег дечака. Остали су деца.

Због малог броја мушкараца међу њима, њихов једини задатак је прављење деце и не смеју да раде ништа друго. Жене их третирају као децу и врло су размажени, док деца у овом племену припадају женама а не мушкарцима.

@jimlowery4203000 Women and a population of 7 men. What would you do?♬ original sound – Jim Lowery420

Мушкарци не живе дуго у овом племену

Да би нахраниле мушко тело и одржале га активним, жене им дају беле црве.

Да би симболизовале љубав и показале свакодневно власништво, жене везују врпцу око руке мушкарца. Ово значи да оне поседују човека за тај дан. Мушкарци, међутим, „не трају“ дуго у овом племену. Врло брзо постају слаби због бројних интимних захтева од стране жена. Често се уплаше и због своје безбедности живе и спавају на дрвећу.

Жена Блиц