ХОРОР НА ПАЛИЛУЛИ Младић избоден испред зграде, комшије га затекле у локви крви (ФОТО)

Младић (23) избоден је око 5.30 сати јутрос испред зграде у улици Љубе Дидића број 17 на Палилули у Београду. До напада је дошло испред зграде у којој избодени младић живи.

избоден
Фото: А. Милутиновић, РАС Србија

Како сазнајемо, младић је после напада збринут у болници.

– Стање младића је тренутно стабилно, али је и даље на посматрању – кажу за Блиц у Ургентном центру.

Према незваничним информацијама наводно је испред зграде рано јутрос дошло до драме када је избодени младић другог дечка покушао да затвори у гепек и да га тако вози. До читаве драме је, како наводе комшије, дошло због девојке и додају да је после велике свађе она позвала два друга који су дошли, напали и изболи младића.

избоден
Фото: А. Милутиновић, РАС Србија

– Девојка је вриштала, па је позвала још два момка који су дошли и напали тог који је стрпао момка у гепек – кажу комшије које су чуле грају и вику испред зграде додајући да се и девојка сукобила са избоденим младићем, те му је вукући га поцепала део јакне.

Према речима комшија, момка је после инцидента збринула екипа Хитне помоћи која га је затекла у локви крви, док је шлеп служба одвезла аутомобил у коме је покушао да „гепекује“ другог младића.

избоден
Младић избоден у груди после свађе на Палилули / Фото: А. Миленковић, РАС Србија

– Када смо јутрос долазили на посао затекла нас је језива сцена, много крви на улици и полиција. Хитна помоћ је већ тада одлазила. Чули смо да је младић избоден и да полиција трага за оружјем – рекао је за Блиц један од радника са градилишта у близини места злочина.

На лицу места су обилни трагови крви који указују да се испред зграде догодио ужас.

– Преплашила сам се јутрос када сам изашла да прошетам пса. Крв на степеницама и крв на улици. Чини ми се да је баш искрварио будући да је траг крви на улици дуг неколико десетина метара – прича једна од станара зграде испред чијег улаза се догодила несрећа.

избоден
На лицу места су обилни трагови крви / Фото: А. Миленковић, РАС Србија

Станари ове палилуске улице не знају ко је младић који је био жртва овог стравичног напада, као ни ко је девојка због које је сукоб ескалирао на овакав начин, али су уплашени за своју безбедност.

– Када сам видео сву ову крв уплашио сам се. Ово је некада био миран крај где смо могли да шетамо децу и љубимце, а сад… не знам. Ово се никада пре није догодило. Полиција нас је питала да ли имамо камере на зградама, вероватно желе да провере да ли је нешто забележено. Искрено, бојим се ко све живи овде – каже један од комшија.

избоден
Траг крви дуг је неколико десетина метара / Фото: В. Лалић, РАС Србија

Пре мање од месец дана око 6 ујутру на Звездари избоден је студент Милош Милеуснић (28) у Улици Димитрија Туцовића, који је у Ургентном центру подлегао ранама.

избоден
Трагови крви воде до џипа који се налази испред зграде / Фото: А. Милутиновић, РАС Србија

Сумња се да је њему смртоносне убоде оштрим предметом нанео Неђељко Ђуровић.

А. Милутиновић, Блиц