Срби су отпорнији од других народа на АМЕРИЧКИ МРЕЖНИ РАТ (ВИДЕО)

Православни публициста Владимир Димитријевић каже да Сједињене америчке државе воде мрежни рат против Србије али и против сопственог народа.

мрежни рат против срба
Мрежни рат против Срба

Православни публициста Владимир Димитријевић каже да Сједињене америчке државе воде мрежни рат против Србије али и против сопственог народа.

Он је говорећи на промоцији књиге „Мрежни рат против Срба“ рекао да се наш народ показао отпорнијим на методе специјалног рата од неких других народа, захваљујући народном предању које носимо у себи.

Димитријевић је рекао да су највећи штит Срба од америчког мрежног напада Горски вјенац и Светосавље, а да у модерном времену тај штит представљају и песме Београдског синдиката.

– Oгромни квалитет ове књиге је у томе што на једном малом простору даје све што је потребно да разумете како мрежни рат функционише на територији Србије. За овакве књиге потребан је један изузетан умни напор. Слободан Стојичевић је направио једну есенцијалну књигу која вам помаже, уџбенички, да схватите шта се око вас дешава. Налазите се у ситуацији где све то већ слутите, али треба неко да вам упали светло, а светло је упаљено овом књигом – рекао је Димитријевић.

мрежни рат против срба
Владимир Димитријевић, Слободан Стојичевић и Марко Танасковић

Он је говорио о расколу у Православљу који прави Васељенска патријаршија и проблемима који због тога настају на Светој гори. Он је објаснио да у сваком народу има свега 10 посто религиозних људи који редовно иду у цркву, а да је њихово разједињавање и цепање – циљ мрежног рата који се води против цркве. Како је објаснио, када се тих 10 процената становништва разједини лакше се тај народ поробљава, односно  – њиме се лакше манипулише.

Димитријевић је објаснио да Слободан Стојичевић у књизи “Мрежни рат против Срба” даје детаљне информације које организације учествују у мрежном нападу и са чијим новцем.

На промоцији су говорили и аутор књиге Слободан Стојичевић и колумниста Стандарда Мaрко Танасковић.

мрежни рат против срба
Промоција књиге „Мрежни рат против Срба“

Промоција је одржана у Српском културном центру “Ћирилица” у Скерлићевој улици у Београду.

Погледајте снимак промиције: