УЖАС У ВАЉЕВУ Тинејџер (16) натерао девојчицу (12) на орални секс, тајно снимио и видео слао друговима

Ученик првог разреда средње школе приморао је 12-годишњу девојчицу да га орално задовољи, све то снимио својим мобилним телефоном, а онда експлицитни снимак раширио путем једне друштвене мреже до још неколицине тинејџера у Ваљеву.

ученик
Фото: Синиша Пашалић, РАС Србија

Тинејџер рођен 2003. године искористио је наивност девојчице која похађа шести разред основне школе, приморавши је на орални секс који је снимио својим мобилним телефоном, после чега је снимак послао свом другу преко Инстаграма. А онда се тај снимак, попут шумског пожара раширио до још неколицине основаца и средњошколаца у Ваљеву, тако да је, како сазнаје Блиц, основна школа коју ученица похађа већ следећег дана брујала о овом случају.

– Оштећена девојчица је прихватила позив тинејџера који јој се свиђао, с којим је претходно комуницирала путем друштвених мрежа, да се прошлог понедељка, после њених завршених часова у другој смени, нађу на видиковцу у насељу Попаре, који се налази на путу до њене куће. Средњошколац, који је бивши ученик њене основне школе, уз претњу натерао је да га орално задовољи, што је све снимио својим мобилним телефоном. Одмах пошто се растао са њом, снимак је путем Инстаграма проследио свом другу – прича извор из истраге.

Експлицитни снимак је узет на вештачење, пре свега како би се утврдило на који нечин је дошло до присиле, а Блицу је потврђено да је против тинејџера Вишем тужилаштву поднета кривична пријава у редовном поступку због обљубе над дететом, као и за приказивање порнографског материјала и искоришћавање детета за порнографију.

Полиција, иначе, наставља истрагу против још неколико малолетника који су снимак оралног секса „шеровали“ другим особама.

П. Вујанац, Блиц