СТРАВИЧНА СЛИКА ИЗ НОВОГ САДА! Следићете се када видите шта је ушло у бебина колица! Престрављена мајка објавила фотографију и послала апел свима! (ШОК ФОТО)

0

На друштвеним мрежама појавила се језива фотографија коју је један забринути отац поставио на Фејсбук а на којој се види змија у дечјим колицима. Човек тврди да им се змија „угнездила“ у дечја колица на најпознатијем новосадском купалишту Штранд, чији посетиоци кажу да их у последње време све више виђају.

змија
Змија у колицима / Фото: НС уживо

Иван Ножинић из новосадског ЈКП „Градско зеленило“ под чијом јурисдикцијом се налази Штранд каже за Блиц да њихове службе на плажи нису имали пријаву тог типа.

– Нико нам није пријавио да је имао такав сусрет са змијом. Да јесте, наше службе би реаговале. Истини за вољу, такво нешто се изузетно ретко дешава јер су змије плашљиве животиње и у принципу беже од људи, а то да се змије појављују на плажи је сасвим нормална ствар и Новосађани су на то навикли – прича нам Ножинић.

Он додаје да се змије на плажи појављују када је висок водостај, као што је то тренутно случај, и истиче да је реч о неотровним и безопасним врстама рибарица или белоушки које не могу да науде човеку.

– ЈКП „Градско зеленило“ веома савесно одржава плажу и бринемо о свему. Једино против чега не можемо јесте природа и на њу не можемо да утичемо. Не можемо да утичемо на водостај и не можемо да утичемо на миграцију животиња током високих вода – објашњава саговорник.

Фотографија је изазвала буру коментара на друштвеној мрежи Фејсбук, углавном престрављених родитеља, па су само неки од коментара били: „Тачно сам се заледила!“, „Најежих се“, „Страшна је сама помисао, а још у бебиним колицима, па не пише на њој да није отровна“… Коментаре на Фејсбуку употпуниле су и фотографије грађана на којима се виде змије из њихове околине. Изузетно високе температуре, као и сезона парења змија доводи до њиховог изласка из склоништа, стога је потребна посебна обазривост, било да сте у природи или код куће.

Блиц / Ало

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.