ГВОЗДЕНИ ПУК: Помозимо ШИРЕЊЕ ИСТИНЕ о нашим славним прецима

Наши славни преци, они на које смо најпоноснији, а који су од 1912. до 1918. кроз подвиге због слободе остали упамћени у историји као најсветлији примери Србије, оставили су нам упутства како да се кроз живот крећемо, а да он буде обогаћен смислом, у пуноти лепоте живљења.

Нису они само „гинули да бисмо ми живели“, него су живели тако и толико да су њихова дела, речи и мисли један величанствен, а опет једноставан рецепт и нама, њиховим потомцима.

Та упутства су прикупљена из њихових дневика, мемоара, интервјуа, званичних државних докумената и сећања чуваних код потомака, а аутор Дарко Николић, новинар из Београда, објединио их је у књизи „Гвоздени пук“ – која се дели бесплатно. Да, бесплатно, свакоме ко пожели да се са тим рецептима упозна.

Да би се са штампањем и бесплатним дељењем наставило, свака помоћ је добродошла, а од начина на који можете и ви да се укључите у ову дивну причу издвојићемо следеће:

Динарска донација врши се на рачун аутора, подаци текућег рачуна су:

Дарко Николић, Уникредит банка, 170001032601700061

Нова штампања и нову поделу књига можете подржати и путем Патреона, светски популарне платформе на којој онлајн уплатом можете оставити месечни прилог од једног долара па навише.

Свака подршка је злата вредна, јер се управо захваљујући претходним дародавцима и дошло до тога да „Гвоздени пук“ стигне у стотине библиотека тамо где Срби живе, а и да књига крене на све стране света. Постанете ли дародавац путем Патреона, на тамошњој страници htps://www.patreon.com/gvozdenipuk очекују вас и мале, а и велике захвалности, од кратких прича о периоду 1912. – 1918, преко аудио емисија о српској војсци, историји поменутог периода и самом „Гвозденом пуку“, до поклон-књига.

Преостале начине, укључујући ПејПал, уплате на девизни рачун и путем ПостНет уплатница, можете пронаћи на сајту www.gvozdenipuk.rs на коме вас очекује и уводних 160 страница књиге у електронском облику, као и још нека изненађења.

Све то, само са једним циљем – ДА НЕ ЗАБОРАВИМО КО СМО.