ФИЛМСКИ ОБРТ Мистерија идентитета човека „мумије“ који је месец дана био у медвеђој јазбини: Ко је он?

Пре неколико дана у светским медијима је одјекнула вест да је Рус Александар спасен после месец дана проведених у медвеђој јазбини након што му је предатор сломио кичму и оставио га као залиху хране.

рус александар
Фото: Илустрација

Ловци који су, наводно, пронашли Александра мислили су да је тело мумифицирано, али су брзо схватили да је човек још жив. На објављеном снимку се види да је његово тело прекривено сувом крвљу и земљом, а кожа потпуно бела, али он ипак помера руке и говори да је преживео месец дана у јазбини тако што је пио сопствени урин.

Међутим, потрага за идентитетом несрећног човека довела је до потпуног заокрета у причи. Сада се тврди да је жртва хоспитализована у Казахстану и да никад није била нападнута, пише Дејли мејл.

Све болнице у Туви, области у којој се наводно десио напад, негирале су да је он био њихов пацијент. Истрагом је откривено да је човек из суседног Казахстана, као и да глас жене који се чује на видеу прича казахстанским језиком.

жива мумија
Фото: Printscreen

Групе за налажење несталих људи су утврдиле да је мистериозни човек пацијент болнице у Актоби и да није нападнут од стране медведа.

Ј.Р, Блиц