(ВИДЕО) „ЈАЧИ СМО ОД СРБИЈЕ…“ Јадранка Барјактаровић наступом у Црној Гори изазвала бурне реакције али НЕЋЕ ДА СЕ ИЗВИНИ

Певачица Јадранка Барјактаровић нашла се на мети осуда скандалом који је изазвала на синоћњем наступу у Подгорици.

јадранка барјактаровић
Фото: Printscreen

На друштвеним мрежама се појавио снимак на којем она песму Митра Митирића „Не може нам нико ништа“, отпевала са измењеним текстом па се холом где је наступала орило „Не може нам нико ништа, јачи смо од Србије“.

Пошто се снимак појавио на друштвеним мрежама, наишао је на жестоку осуду, где се између осталог апелује да се Јадранки забране наступи у Србији. Јадранка иначе већ годинама живи и ради на релацији Србија-Црна Гора, а јавности је постала позната као такмичарка музичког такмичења из Србије „Звезде Гранда“.

Овај скандал управо збо свега тога је, на друштвеним мрежама, попримио још веће размере у којима се поручује певачици да сеје мржњу уместо да песмом увесаљава.

„Не може нам нико ништа јачи смо од Србије, могу само да нас мрзе они што нас не воле“ – одјекује холом у којем се оре ови стихови, а снимак је само на Твитеру подељен више хиљада пута.

– Јадранка Барјактаровић из Берана живи и ради у Београду где добија паре. Овако дође да сеје мржњу усијаним главама. Али најбуквалније – нисмо исти, само је један од комантара испод овог видеа, а како је то изгледало погледајте у снимку.

Неће никоме да се извињава – „Дошле су хиљаде патриота, ја сам само понављала“

После скандала који је изазвала синоћ у Подгорици када је испред хиљаду људи певала: „Не може нам нико ништа јачи смо од Србије“, Јадранка Барјактаровић прича шта се догодило и зашто је отпевала те стихове.

– Синоћ сам наступала у Подгорици у једном клубу, и у једном тренутку појавило се око хиљаду патриота који су дошли са скупа који је био организован у Подгорици. Они су тако певали и мене је очигледно понела та атмосфера, па сам и ја поновила за њима. Жао ми је што је све тако схваћено. Ја сам Црногорка волим своје, а поштујем туђе. Они који ме знају, знају да ништа лоше нисам мислила. Међутим, ко хоће да разуме нек разуме, ко неће, нећу ником да се извињавам – каже певачица за Блиц.

Јадранка Барјактаровић / Фото: С. Крстић, РАС Србија

Блиц

 

4 Коментари

  1. Pa moze li iko da mi kaze kako su zavrsile velike patriote i velike dame koje su u ime politike, partije i drzave, svirepo ubijale od dijece pa nadalje. Koliko je osudjeno NACI DAMA iz silnih koncentracionih logora, Koliko casnih sestara koje su bezdusno ubijale najvise dijecicu, bacale bezducno u septicke jame ili pokopavale iza zidina. Evo i u Becu se spomenu slucaaj gdje su te MILOSRDNICE organizovali i silovanja cak curica od sedam godina, u tadasnjem domu za nezbrinutu dijecu u Slosbergu sve do sedamdesetih. Pa i u ratovima devedesetih na ovamo su dame bile surovije i izivljavale se nad nemocnim, boli nozevima, klale, odsjecale udove, gnjecile polne organe i uz malo suza, pretnji sudovima i verbalnih pravdanja kao i ova dama se provlacile nekaznjeno. Doduse ona je samo podizala temperaturu toj naci masi, a novac uzet od onih protiv kojih je nastupala joj treba za njenu egzistenciju i silnu sminku da se ne primjeti blijedilo na licu ako se uplasi jer se zacrvenjeti od stida kod nje nemoze desiti.

  2. Zabraniti dolazak u Srbiju, pa nek se ne izvinjava svome tati. Kad su jednom Georgijevu mogli da zabrane ulazak u Crnu Goru, mozemo i mi jednoj anonimus pevaljki koja proziva zemlju iz koje iznosi kintu

  3. Smradu jedan od žene. Kako te bre nije sramota da otvoriš usta posle svega šta si uradila? Ako imaš imalo dostojanstva, nemoj da ti padne na pamet da dolaziš u Srbiju, provesti se dobro nećeš.. Nezahvalnice crnogorska.

  4. A što znam…fulja ko fulja,ni prva ni potonja.Ja joj ne bi zabranjiva da dodje gore u Bgd,no joj ne bi dava da nastupa.Mlada je,może zaradit,imaju one agencije za pratnju,nek izbleji dva sata uz neku večeru sa elitnom gospodom i prdonjama iz politike i biznisa,neće je oni osakatit,slobodno…a neće više zaradit ni ka pjevaljka.Ajde jadan..eto kompromisa,no kako.

Comments are closed.