Кинез дошао у Београд да нађе љубав па објавио чудан оглас: „Надам се да нећеш бити превисока, радо ћу ти отворити продавницу“

На улицама Београда освануо је један, рекло би се, пословно – лични оглас, који је некима био смешан, а некима и узнемирујући.

оглас
Фото: Пиксабеј

Наиме, један Кинез је на врло лошем српском језику, вероватно користећи помоћ Гугла, написао оглас у коме тражи проводаџију или љубав свог живота. Његов оглас са бандере брзо се појавио на друштвеним мрежама и тамо изазвао различите реакције.

Наиме, на почетку огласа, мушкарац каже да долази из Кине која је на интернету приказана као пријатељска земља Србији. Пише да је приметио да су мушкарци у Србији веома згодни, а жене веома лепе али и да је запазио да није чудно видети Кинескињу која је у вези са српским мушкарцем, те се нада да ће се и њему посрећити нешто тако.

Даље у огласу осврнуо се на своју финансијску ситуацију:

– Мој посао није велик, али је мој приход нешто већи. Имам неколико апартмана у Кини, али немам банкарске кредите – пише у огласу, где додаје да уколико му се јави нека девојка која не жели да иде у Кину, онда ће јој врло радо отворити продавницу у Београду.

Са врло лошим преводом, Кинез је даље нагласио да није висок, али је образован и битно му је да и његова девојка буде образована.

– Нисам висок , надам се да нећете бити превисоки или ако ме не волите због тога што сам кратак, прихватићу вашу висину. Отишао сам на универзитет у Кини, надам се да сте такође отишли на универзитет – стоји у огласу.

Такође Кинез додаје да он има око тридесетак година, тако да би желео девојку која је одрасла али која нема више од 30 година. Додаје да нуди 2.300 „дневне валуте“ особи која му нађе девојку.

Овај оглас изазвао је многобројне коментаре:

– Поштујем његову предузимљивост. Допада ми се његова спремност на промене. Волео бих да сам храбар као он. – Живот у тридесетима у Београду. – Дакле, Кинез од метар и по који не зна енглески, тражи факултетски образовану Српкињу до 30 година која жели да учи кинески. Срећно с тим – гласили су само неки од шаљивих коментара испод ове објаве.

Гордана Вуксановић, Блиц

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.