У МЛАДЕНОВЦУ УБИЈЕНИ ПОЛИЦАЈАЦ И ЊЕГОВА СЕСТРА: Рањено седморо, помахнитали убица пуцао из пушке, међу рањенима и деца

Према незваничним сазнањима, у пуцњави у Младенову убијенi припадник МУП и његова сестра, преносе Вечерње новости. Према првим информацијама рањено је седам особа, међу којима има и деце.

младеновац
Фото: Дејан Божић, РАС Србија

На снази је акција Вихор, починилац који је пуцао из возила је у бекству. Све расположиве патроле су упућене у правцу Младеновца и Малог Пожаревца.

У хитној служби младеновачог дома здравља потврђено је Новостима да су на позив њихове екипе упућене на терен.

С друге стране стижу информације да су најмање три особе убијене, док је неколико рањено у пуцњави која се догодила вечерас у селу Дубона, код Младеновца.

На месту инцидента су и припадници полиције, а расписана је потерница за младићем.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Он је побегао након што је испалио хице из возила у покрету, и највероватније аутоматске пушке.

00.17 Убица опкољен

Према незваничним сазнањима, убица је опкољен у селу Шепшин, а у току су преговори са полицијом о предаји, али нападач је пуцао на полицију без намере да се преда.

00.12 Трећа жртва пуцњаве подлегла повредама

Према незваничним сазнањима сукоб са убицом је почео у школском дворишту у месту Дубона. Он се посвађао са неколико људи, после чега је отишао кући и вратио се са аутоматском пушком и запуцао.

младеновац
Фото: Инстаграм

Од јучерашње пуцњаве у ОШ Владислав Рибникар у Београду догађаји се одвијају муњевитом брзином. Насилни инциденти се ређају један за другим, а многи детаљи побудили су сумњу у то да је све што се догађа више од пуке случајности и да нека невидљива рука вуче конце у овој спирали насиља у Србији.

Медији / Хронограф