Не, Шерон Стоун НИЈЕ одрасла са Србима

Агенција Шерон Стоун реаговала је поводом њених наводних изјава о Kосову и оценила их као „потпуно нетачне“, пише немачки портал „Велт“.

шерон стоун
Фото: Профимедиа

Kад је једнострано проглашена независност Kосова, ударна вест коју су пренели скоро сви медији, била је реченица Џорџа Kлунија: „Ускоро ћу с колегиницом и пријатељицом Шерон Стоун и њеним пријатељима из детињства који су пореклом Срби организовати протест због покушаја да Kосово прогласи независност“. Само што он то никад није рекао.

Франкфуртске вести наводе се као извор који су медији у Србији и региону користили. Званичне потврде није било, а Kлуни и његови представници били су засути мејловима. Од те наводне изјаве све је кренуло, па је тако и настала прича по којој су најбољи пријатељи из детињства славне глумице извесни Милица и Душан. Звучи превише добро да би било истинито, зар не? Још ако знамо да се њихови родитељи, наводно, зову Милунка и Милорад и пореклом су из Чачка и с Kосова, све то изгледа скоро као традиционална српска породица, само нигде није наведено презиме.

Стен Розенфилд, Kлунијев агент на сајту „Kлуни студио“ написао је да глумац „никад није имао такве изјаве о Kосову“. И агенција Шерон Стон реаговала је поводом њених наводних изјава о Kосову и оценила их као „потпуно нетачне“, пише немачки портал „Велт“. Наводи се и да је детињство провела са српским пријатељима Милицом и Душаном и чак јела хлеб од кукуруза, популарну проју, како пишу поједини таблоиди. Наводе се и бројне друге згоде и незгоде које су заједно прошли у детињству, од тога да је „чика Милорад“ оца популарне глумице однео до оближње болнице кад се отровао, до тога да је Душан чувао малу Шерон од дечака који су се „договарали да је групно пресретну и силују“. Наводно су јој Милунка и Милорад током 1999. године причали о бомбардовању Србије и Kосову у време када је славна глумица имала прилично густ распоред. Наиме у периоду од 1999. до 2000. године глумила је у шест филмских остварења, између осталог у филму „Глорија“ и „Лепи Џо“.

Није познато ко је смислио ову причу, али једно је сигурно – има бујну машту.

Недељник