ВУЛИНУ највише ПРИЗНАЊЕ генерала и адмирала (ФОТО)

Министру одбране Александру Вулину уручена је данас Медаља српских генерала, на Свечаној седници Клуба генерала и адмирала Србије, у Дому Војске Србије.

вулину највише признање
Фото: Танјуг

БЕОГРАД – Министру одбране Александру Вулину уручена је данас Медаља српских генерала, на Свечаној седници Клуба генерала и адмирала Србије, у Дому Војске Србије, саопштено је из тог ресора.

Захваливши на признању, Вулин је рекао да оно вреди онолико колико вреди онај који га додељује, а када је, како је рекао, из ваших руку онда долази од људи који су створили, стварали, који су чинили и бранили“ и који су данас у строју одбране земље јер су томе посветили читав живот.

„Признање долази од људи који су од наше војске у најтежим временима направили име за углед. Са искреним поносом и задовољством сваки пут се сретнем са вама, јер сваки пут одем богатији за знање, искуство, за оно што је неопходно и овој генерацији и овој војсци“, истакао је министар Вулин примајући признање.

Председник Скупштине Клуба генерал Миломир Миладиновић истакао је да су чланови Клуба блиски послу којим су се бавили.

вулину највише признање
Фото: Танјуг

„Блиски смо нашој војсци, јер чланови нашег клуба веома добро разумеју темеље војне науке и војне струке“, нагласио је председник Миладиновић.

На данашњој Свечаној седници уручена су признања у знак захвалности за сарадњу, а међу добитницима су и директор Војне штампарије потпуковник Ђоле Коцка и припадник Управе за односе са јавношћу потпуковник Вељко Бућковић, наводи се у саопштењу.

Подсетимо, недавно су и војни пензионери доделили министру Вулину највише признање. Наиме, 16. маја у Нишу је одржана свечана академија поводом 12 постојања Удружења пензионисаних подофицира Србије у том граду.

На свечаности су први пут додељене плакете Удружења „за постигнути висок ниво сарадње“, и то министру одбране Александру Вулину, начелнику Генералштаба Војске Србије генералу Љубиши Диковићу и команданту Копнене војске генерал-потпуковнику Милосаву Симовићу.

Председник Градског одбора Ниш Милорад Петковић истакао је да је сарадња тог удружења с Министарством одбране изузетна.

вулину највише признање
Фото: Танјуг

Танјуг

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.