„СКАНДАЛ“ ДРУГОГ ЧОВЕКА У БОРУ: Оставка због слика са малолетницом? (ФОТО)

На “Фејсбуку” су наводно освануле фотографије заменика градоначелника Бора и тинејџерке (15). Полиција: Нема доказа да је Бранко Перић (60) починио кривично дело. Девојчица негирала да је имала било какав однос.

бранко перић
Фотографије на којима су Бранко Перић и тинејџерка

Заменик градоначелника Бора Бранко Перић (60) нашао се, наводно, у средишту скандала када су фотографије на којима се он љуби и грли са девојчицом од 15 година наводно освануле на фејсбук-профилу те малолетнице.

Незванично, када су фотографије исцуриле у јавност, од Перића је затражено да одмах поднесе оставку. Он је, наводно, то и учинио, али његова оставка још није усвојена.

Како незванично сазнајемо, слике су убрзо склоњене, али их је, у међувремену, видео и “скинуо” велики број пратилаца ове друштвене мреже. У цео случај се, убрзо, умешала и полиција, али нема доказа да је функционер у Бору починио кривично дело.

Како незванично сазнајемо, Перић је казао да је фотографија његовог пољупца са девојчицом настала када јој је честитао на добро урађеном послу. Он је тврдио и да се са осталим девојкама, које су биле ангажоване, поздравио на сличан начин.

– Имали смо скуп у локалном Дому културе и ту су биле девојчице, које су украшавале салу – наводно је изјавио Перић. – Ушао сам и видео да су посао обавиле одлично, због чега сам им честитао.

Такође, наводно је казао да на другој фотографији не види ништа спорно. Међутим, након што су фотографије доспеле у јавност, у цео случај се умешала и полиција.

– Девојчица је негирала да је имала било какав однос са тим функционером – каже нам извор из истраге. – Међутим, малолетница као да је била припремљена и унапред знала како треба да одговори.

Наш саговорник каже да је девојчица старија од 14 година, због чега нема кривичног дела обљубе над дететом.

– С друге стране, ако је нешто и било између њих, то није било под присилом – каже наш извор. – Према томе, ми нисмо имали никакав законски основ да реагујемо.

Коректан однос са свима

Иначе, Бранко Перић је већ дуго у политици и увек је важио за коректног човека, са којим се отворено могло разговарати. Факултетски је образован, увек је имао пристојан однос са људима, тако да су фотографије које су испливале у јавност изазвале прави шок у борској јавности.

Новости