СКАНДАЛОЗНА КОНФЕРЕНЦИЈА МИЛОРАДА КОСАНОВИЋА: Шта ти знаш о фудбалу, иди кући спремај ручак…

Тренер Напретка из Крушевца Милорад Косановић напустио је конференцију за медије организовану поводом гостовања његове екипе Звезди у Београду. Како јавља Спортски журнал, Косановић је извређао њихову новинарку због питања које је поставила Енверу Аливодићу, везисти Напретка који је, такође, био на конференцији за медије.

милорад косановић
Милорад Косановић/Фото: Александар Димитријевић, РАС Србија

Тренер Напретка из Крушевца Милорад Косановић напустио је конференцију за медије организовану поводом гостовања његове екипе Звезди у Београду. Косановић је направио је скандал на конференцији за медије, пред утакмицу са Црвеном звездом, када је извређао новинарку Спортског журнала.

Како јавља Спортски журнал Косановић извређао њихову новинарку због питања које је поставила Енверу Аливодићу, везисти Напретка који је, такође, био на конференцији за медије. Питање се наводно тицало промене тактике у другом полувремену против Пролетера, а онда се наводно укључио Косановић:

– Не могу да слушам глупости, госпођа умислила да познаје фудбал, иди кући и спремај ручак – преноси Журнал и истиче да је Косановић у том тренутку напустио конференцију.

Косановић је наводно већ дуже време у сукобу са новинарком поменутог листа, а пре тог инциндента на конференцији о самом гостовању Звезди је рекао:

– Идемо да одиграмо тамо што боље можемо. Имаћемо изванредне услове, терен је изванредан без обзира на временске прилике… Резултат није у првом плану. Ми можемо да га желимо, али морамо да будемо реални. Исто тако смо свесни да ако будемо играли како ми можемо, то ће бити јако лепа утакмица. Можда и неизвесна.

Не пристаје искусном и познатом тренеру, какав је Косановић, са којим Блиц има изузетну дугогодишњу сарадњу, да дискриминише полове, дели новинаре и да вређа. Ипак, до немиле сцене је дошло поводом тога што је новинарка Спортског журнала поставила питање Енверу Аливодићу, фудбалеру Напретка. Она се заинтересовала за промену тактике тог тима у другом полувремену на мечу са Пролетером. Косановић је том приликом непристојно и увредљиво одговорио новинарки, пише Блиц.

милорад косановић
Чланак у „Спортском журналу“/Фото: Б.О, РАС Србија

Журнал је најавио тужбу уз речи да је „полна дискриминација постала актуелна на Напретковим конференцијама за медије“, а у тексту подсетио и на неке од Косановићевих испада у прошлости.

Пре инцидента, Косановић је истакао да резултат на мечу са Звездом није у првом плану. – Идемо да одиграмо тамо што боље можемо. Имаћемо изванредне услове, терен је изванредан без обзира на временске прилике… Резултат није у првом плану. Ми можемо да га желимо, али морамо да будемо реални. Исто тако смо свесни да ако будемо играли како ми можемо, то ће бити веома лепа утакмица. Можда и неизвесна – рекао је тренер Напретка.

Меч између Црвене звезде и Напретка игра се у суботу од 19 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Подсетимо, због сличног испада, најпознатији енглески фудбалски коментатор Скај спорта (Sky Sport) Енди Греј (Andy Gray), добио је својевремено моментални отказ!

Новости / Блиц / Хронограф

1 коментар

Постави одговор

Унесите свој коментар
Упишите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.