ДЕТАЉИ СТРАВЕ КОД КНИЋА Марина је Петра држала као роба, по њему гасила цигарете, секла га, а на крају насмрт претукла ДРВЕНОМ ХОКЛИЦОМ

Марина Бечановић, која је ухапшена због бруталног убиства Петра Петровића, годинама се иживљавала над њим, тукла га и убадала ножем, али јој се он увек враћао.

марина бечановић
Марина Бечановић / Фото: РАС Србија

Марина Бечановић (34) из села Гунцати код Кнића, која је ухапшена због зверског убиства Петра Петровића (67), званог Сувоборац, из села Брђани код Горњег Милановца, годинама је мучила несрећног човека, кога је, како причају комшије, држала као роба!

Како кажу мештани Гунцата, Петровић, који је убијен 10. јануара у Марининој кући, последње три године живео је код Марине, али никоме није јасно у каквом су односу њих двоје били.

Мештани Гунцата кажу да су лекари који су констатовали смрт Петровића испричали да такав призор у животу нису видели.

марина бечановић
Убијени Петар Петровић / Фото: Приватна архива

– Рекли су да је покојник био сав у модрицама и да на њему нема ниједног дела тела без маснице, красте или посекотине. Марина га је, наводно, прво везала и мучила. Наводно га је секла ножем и гасила му цигарете по телу и на крају га је испребијала насмрт. Кажу да га је ударала хоклицом неком и да га је заправо усмртила дрвеном ногом од те столице – причају комшије.

– Петар је ваљда њој обављао сезонске и физичке послове око куће и у кући, а наводно су имали и сексуалне односе. Нису били у класичној вези, јер су кроз Маринину кућу пролазили и други мушкарци. Петар је Марини то стално замерао, јер је, јадан, веровао да су они у емотивној вези. Стално су се свађали због тога и он је био љубоморан, па претпостављамо да је и кобне вечери због тога избила свађа – каже комшија и наставља:

– Та жена је њега константно малтретирала и мучила. Тукла га је, шутирала, убадала ножем. Ма, иживљавала се! Третирала га је као роба. Он је више пута ишао у полицију да је пријави, али јој се увек враћао – каже он.

Како је додао, Марина је била толико брутална да је једном подигла Петра у наручје, пошто је крупнија, и бацила га на земљу.

– Док је несрећник кукао од болова, она га је шутирала. Страшно! На крају га је и убила. Колико је то зло од жене говори и то да је после злочина наводно послала поруку Петровим рођацима у којој је написала: „Завршила сам с њим, примите моје саучешће“ – каже комшија и додаје да је полиција више пута приводила Марину, али да би је сваки пут пустили после дан-два.

Маринин дечко видео злочин

Језиво убиство згрозило је мештане Гунцата и Брђана, а како поменути лист сазнаје, злочину је присуствовао и мушкарац из Ужица, који је наводно био Маринин момак и живео је с њом и Петром у кући.

Илија каже и да је Марина пре неколико месеци избола Петра ножем.

– Стално су се свађали и мирили. Кад се напије, Петар је знао да вређа Марину, што је највероватније и довело до убиства – каже Илија.

Курир / Блиц